Τέλος εποχής για τη Σερβία - Τι προανήγγειλε ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε την Παρασκευή ότι μια πιθανή νέα πενταετής προεδρική θητεία θα είναι σίγουρα η τελευταία του ως αρχηγός κράτους και πρόσθεσε πως δεν επιθυμεί να γίνει ξανά πρωθυπουργός.

«Θα ήταν σίγουρα η τελευταία μου θητεία εάν πρόκειται για αυτό και, σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος (για πρόεδρος) μετά από αυτό, ούτως ή άλλως», είπε ο Βούτσιτς σε μια εμφάνισή του στην τηλεόραση K1.

«Προφανώς δε με γνωρίζετε αν πιστεύετε ότι είναι δυνατό να επιστρέψω στη θέση του πρωθυπουργού, αν και θεωρητικά είναι δυνατό», είπε στον οικοδεσπότη.

Απαντώντας σε μια παρατήρηση ότι η επιστροφή στη θέση του πρωθυπουργού δε θα ήταν άνευ προηγουμένου, ο Βούτσιτς ισχυρίστηκε πως η διαφορά μεταξύ του ίδιου και των άλλων έγκειται στο ότι έζησε για τα αποτελέσματα και για όσα θα γραφόταν για αυτόν σε 50 χρόνια, παρά για μια ζωή της πολυτέλειας και του ταξιδιού σε όλο τον κόσμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail