Ο Πούτιν υπογραμμίζει την ισχυρή συνεργασία με τη Σερβία

φωτο Κρεμλίνο
Freepen.gr -
Σε ένα γιορτινό μήνυμα προς τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι οι πρόσφατες συνομιλίες τους στο Σότσι επιβεβαίωσαν την ισχυρή στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου σε δήλωση την Πέμπτη.

«Ο Πρόεδρος της Ρωσίας απηύθυνε ευχές για την Πρωτοχρονιά και τα Χριστούγεννα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Aleksandar Vucic, τονίζοντας ότι οι πρόσφατες συνομιλίες υψηλού επιπέδου στο Σότσι επιβεβαίωσαν πλήρως τη δύναμη της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ Ρωσίας και Σερβίας και κατέστησαν δυνατή την περιγραφή νέων σχεδίων για αμοιβαία επωφελή συνεργασία σε πολλούς τομείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Πούτιν είπε ότι ελπίζει πως Μόσχα και Βελιγράδι θα «διατηρήσουν έναν εποικοδομητικό διάλογο και στενή συνεργασία για πιεστικά διμερή, περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα, τα οποία είναι προς το βασικό συμφέρον του λαού των δύο χωρών και σύμφωνα με την ανάγκη διασφάλισης σταθερότητας και ασφάλειας στην Ευρώπη», μετέδωσε το TASS.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail