Αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία με τον Τζόκοβιτς είναι καψόνι - Που αποσκοπεί

Αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία με τον Τζόκοβιτς είναι αυτό που ονομάζουμε καψόνι. Ούτε σχέση με την πανδημία έχει, ούτε με την προστασία της υγείας, ούτε με νόμους, ούτε με τίποτα. Μέσα από τον Τζόκοβιτς προβληματικοί σαδιστές νομίζουν ότι τιμωρούν όλους τους ανεμβολίαστους του πλανήτη. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Ήθελαν έναν διάσημο, για να πάρει το θέμα διαστάσεις, του την έστησαν και voilà το αφήγημα. Δεν πιστεύω λέξη από τους Αυστραλούς. Ο άνθρωπος δεν είναι χτεσινός, για να έχει άκυρες βίζες. Του επέτρεψαν την συμμετοχή κι ας ήταν ανεμβολίαστος. Κανονική βίζα είχε. Διαφορετικά δε θα μπορούσε να ταξιδέψεις, αλλά αρνήθηκαν προφανώς να του την σφραγίσουν για να μπει στην χώρα.

Χωρίς λόγο, του πήραν τα προσωπικά του αντικείμενα, λες και είχε μπουκάρει στη χώρα παράνομα, τον πέταξαν σε ένα βρωμοξενοδοχείο με κοριούς και άλλους που είχαν μπει παράνομα. Ουσιαστικά είναι κρατούμενος ενός βρώμικου αηδιαστικού συστήματος, που παίζει με τις ζωές του κόσμου. 

Στο μεταξύ βέβαια εισέπραξαν τα χρήματα από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν λόγω της παρουσίας του Τζόκοβιτς στο τουρνουά. 

Ασεβείς, αναιδείς και μικρόψυχοι σαδιστές. Εκτός από γελοία υποκείμενα.

#Με_τον_Τζόκοβιτς και εύχομαι να τους πάρει τα βρακιά στα δικαστήρια. Και είμαι και σίγουρη ότι θα τους τα πάρει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail