Πολυπολιτισμικό ηφαίστειο της Ευρώπης

mucahityildiz / pixabay
«Εάν η Ευρώπη δεν ανακτήσει τον έλεγχο, σύντομα θα εμφανιστούν εξισλαμισμένα μίνι κράτη». Η πρόβλεψη προέρχεται από τον Ρώσο πολιτικό επιστήμονα Σεργκέι Μάρκοφ. Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από το Lenta.ru, ο Markov σημειώνει ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα προσαρμόζονται στον ισλαμικό τρόπο ζωής, τις αξίες και τις παραδόσεις (οι πρόσφατες εκστρατείες του Συμβουλίου της Ευρώπης υπέρ του μουσουλμανικού πέπλου αποτελούν παράδειγμα) και προσθέτει:

gatestoneinstitute.org - Giulio Meotti / Απόδοση Freepen.gr

"Θα αρχίσουν να εμφανίζονται πλήρως εξισλαμισμένοι ισλαμικοί θύλακες, μίνι-κράτη και γειτονιές σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Ναι, θα είναι πάντα μειοψηφία. Αλλά είναι πιο ενωμένοι και απειλούν με βία. Και το κράτος θα πρέπει να υπακούει στις οδηγίες τους".

Η Ευρώπη πρέπει να προσέξει τι λέει ο Markov. Δεν είναι καν προειδοποίηση. Είναι ήδη εδώ. Το 2021, 35.000 μετανάστες αποβιβάστηκαν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα - πέντε φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό των κατοίκων του νησιού (6.500), σύμφωνα με το InfoMigrants. Φανταστείτε αν η ίδια δημογραφική διαδικασία λάμβανε χώρα σε μια πόλη -- και μετά σε περισσότερες πόλεις.

Η πληρέστερη εικόνα των αποκαλούμενων «απαγορευμένων ζωνών - no-go zones» της Ευρώπης δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Ερευνών Μετανάστευσης της Βουδαπέστης, που συνδέεται με το διάσημο Κολέγιο Mattias Corvinus, το οποίο ανέφερε ότι στην Ευρώπη υπάρχουν περισσότερες από 900 περιοχές αυτού του τύπου.

Πολλοί από τους μετανάστες ζουν ήδη με τη γενναιοδωρία της ευρωπαϊκής πρόνοιας, παρόλο που η αστυνομία, οι κοινωνικοί λειτουργοί και τα ασθενοφόρα δεν εισέρχονται σε αυτές τις περιοχές ή πρέπει να προστατεύονται όταν μπαίνουν. Οι συμμορίες και το οργανωμένο έγκλημα κυριαρχούν στο δρόμο, τα υψηλά ποσοστά γεννήσεων εγγυώνται τη δημογραφική επέκταση και ο ισλαμικός νόμος της σαρία τηρείται εκ των πραγμάτων από τους κατοίκους. Οι κρεοπώλες έχουν μόνο χαλάλ, τα «μεικτά» κομμωτήρια εξαφανίζονται, τα ισλαμικά βιβλιοπωλεία πολλαπλασιάζονται, οι Εβραίοι φεύγουν, οι εκκλησίες συχνά μετατρέπονται σε τζαμιά και οι γυναίκες πιέζονται να συμμορφωθούν με τη σαρία.

«Εμείς στη Δύση έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναίκες παντού γύρω μας», γράφει η Ayaan Hirsi Ali στο νέο της βιβλίο, Prey , προτού περιγράψει πως σε ορισμένα μέρη των Βρυξελλών, του Λονδίνου, του Παρισιού και της Στοκχόλμης, «ξαφνικά παρατηρείς ότι μόνο οι άνδρες είναι ορατοί», καθώς οι γυναίκες «σβήνουν τον εαυτό τους» από τους δημόσιους χώρους. 

Οι αναγκαστικοί γάμοι ανθούν. Η ισπανική εφημερίδα El Mundo ανέφερε πρόσφατα ότι οι καταναγκαστικοί γάμοι στην Ισπανία «είχαν αυξηθεί κατά 60 τοις εκατό από το 2015», τη χρονιά της άφιξης ενός τεράστιου κύματος μεταναστών. Το 14% αυτών των αναγκαστικών γάμων γίνονται με κορίτσια κάτω των 15 ετών και «μόνο ένα στα τρία έχει συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών». 

Στο Trappes της Γαλλίας, «δεν έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου μικτά κομμωτήρια». Αναφορά του France 2 κατήγγειλε την εξαφάνιση γυναικών από μπαρ σε γειτονιές με μουσουλμανική πλειοψηφία. Σε πολλούς δήμους, οι πισίνες διαθέτουν ξεχωριστές ώρες για γυναίκες και άνδρες. Στο κανάλι BFMTV , ο Fewzi Benhabib, που κατοικεί στο Saint-Denis από την άφιξή του από την Αλγερία πριν από 25 χρόνια, κάνει λόγο για καταστήματα παιχνιδιών όπου μπορείτε να βρείτε «τέλειες κούκλες με πέπλο» και αρκουδάκια χωρίς μάτια. «Στο Ισλάμ, η [ανθρώπινη] εικόνα είναι ταμπού», εξηγεί ο Benhabib. «Σήμερα», είπε ο φιλόσοφος Alain Finkielkraut, «υπάρχουν 145 τζαμιά στο Seine-Saint-Denis, σε 117 εκκλησίες...».

Σε αυτές τις χαμένες περιοχές, δεν είμαστε πια στην Ευρώπη.

Η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας έχει χαρτογραφήσει 150 περιοχές που «σε κατοχή» από μια ομάδα: γειτονιές και θύλακες τώρα στα χέρια ισλαμιστών φονταμενταλιστών που τις διαμορφώνουν σύμφωνα με την ιδεολογία υποταγής τους. «Περισσότερες από 500 περιφέρειες στη Γαλλία χαρακτηρίζονται "ευαίσθητες"», δήλωσε ο ιστορικός Ζωρζ Μπενσουσάν στη Le Figaro. «Για να το πω ωμά, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ανθρώπους που υπόκεινται στον ισλαμικό νόμο». Υπάρχουν 150 τέτοιες περιοχές σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις που δημοσιεύουν οι εφημερίδες, αλλά 500 είναι οι περιοχές που θεωρούνται περιοχές σε κίνδυνο.

Υπάρχουν 25 πόλεις στη Γαλλία όπου το ποσοστό των νέων μη Ευρωπαίων κυμαίνεται μεταξύ 70% και 79%. Σε τέσσερις πόλεις του Seine-Saint-Denis, στα περίχωρα του Παρισιού, είναι περισσότερο από 70%: La Courneuve (75% το 2017 έναντι 47% το 1990), Villetaneuse (73% έναντι 45%), Clichy-sous- Bois (72% έναντι 51%), Aubervilliers (70% έναντι 39%).

Με αριθμούς σαν αυτούς, είναι εύκολο να έχεις ολόκληρες πόλεις με μουσουλμανική πλειοψηφία. Η Le Monde Diplomatique γράφει για το Roubaix ότι υπάρχουν 96.000 κάτοικοι που αποτελούν μουσουλμανική πλειοψηφία. Ακολουθεί το Trappes: «32.000 κάτοικοι, εκ των οποίων το 70 τοις εκατό είναι μουσουλμάνοι...» και 40-50 διαφορετικές εθνικότητες.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια της εορτής της αμόλυντης σύλληψης, 30 από τους καθολικούς πιστούς δέχθηκαν επίθεση στο δρόμο και απειλήθηκαν με θάνατο. Οι επιτιθέμενοι φώναξαν «kuffars» («άπιστοι») και «δεν είναι το σπίτι σας», ανέφερε η Le Figaro. «Βαλάχ [ορκίζομαι] στο Κοράνι, θα σου κόψουμε το λαιμό», είπαν οι επιτιθέμενοι στον ιερέα που άνοιξε την πομπή. Αυτό δεν έγινε στο Πακιστάν, αλλά στη Ναντέρ της Γαλλίας. Ο Jean-Marc Sertillange, διάκονος της τοπικής ενορίας, δήλωσε: «Η διαδρομή ενός μόλις χιλιομέτρου εγκρίθηκε από τη νομαρχία». 

«Στη Σουηδία υπάρχουν 60 "περιοχές κινδύνου"», έγραψε η Σουηδή δημοσιογράφος Paulina Neuding στο The Spectator. Όπως και στο Alby, ένα προάστιο της Στοκχόλμης γνωστό ως «μικρή Βαγδάτη», μόνο ένας στους δέκα κατοίκους είναι γηγενής Σουηδός. Τα ευρήματα της Neuding επιβεβαιώθηκαν από την τελευταία λίστα από τη σουηδική κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που η γερμανική εφημερίδα Bild χαρακτήρισε «η πιο επικίνδυνη χώρα της Ευρώπης». «Η Σουηδία», σημείωσε ο Economist, «είχε το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από πυροβολισμούς στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια». Μεταξύ 2012 και 2020, οι θάνατοι από πυροβολισμούς τριπλασιάστηκαν. 

Γιατί να ενδιαφέρει τη Σουηδία; Γιατί είναι η χώρα που έχει προχωρήσει περισσότερο από κάθε άλλη στην καθιέρωση της πολυπολιτισμικής πολιτικής. Έχει δημιουργήσει ένα σύστημα σχεδιασμένο να παρέχει σε μετανάστες και πρόσφυγες τα ίδια επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας που έχουν δώσει οι Σουηδοί στους εαυτούς τους και έχει το υψηλότερο ποσοστό ατόμων που έχουν λάβει άσυλο. Μόνο το 2016, η Σουηδία υποδέχτηκε 163.000 άτομα, που αντιστοιχεί στο 1,6% του συνολικού πληθυσμού της. Σε συνδυασμό με άλλα χρόνια, είναι ένα δημογραφικό τσουνάμι: το 28% του πληθυσμού είναι γεννημένοι στο εξωτερικό.

Στη σουηδική σοσιαλδημοκρατική εφημερίδα Folkbladet, ο Kyösti Tarvainen, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Aalto στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, που μελετά τις δημογραφικές αλλαγές, δήλωσε πως «με τη μετανάστευση αμετάβλητη, οι Σουηδοί θα αποτελούν μειονότητα έως το 2065». Μέχρι το 2100, θα υπάρχουν τόσοι Μουσουλμάνοι όσοι και Σουηδοί. Το 2019, αποκάλυψε ο Tarvainen, το 88% των μεταναστών που διαμένουν στη Σουηδία ήταν μη ευρωπαϊκής καταγωγής και οι μισοί ήταν μουσουλμανικής πίστης.

Η Δανία ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει τον αριθμό των «μη δυτικών» κατοίκων στο 30% σε γειτονιές υψηλής πυκνότητας, επειδή πάρα πολλοί μη δυτικοί αλλοδαποί σε μια περιοχή «αυξάνουν τον κίνδυνο παράλληλων θρησκευτικών και πολιτιστικών κοινωνιών». Σύμφωνα με κυβερνητικό κατάλογο, υπάρχουν τουλάχιστον 15 από αυτές τις περιοχές.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο -- όπου ο αξιότιμος δημογράφος της Οξφόρδης Ντέιβιντ Κόλμαν προέβλεψε ότι σε 50 χρόνια οι λευκοί θα αποτελούν μειονότητα -- η μετανάστευση αντιπροσωπεύει πλέον το 90% της πληθυσμιακής αύξησης της χώρας. Σε πολλές πόλεις, οι μουσουλμάνοι αποτελούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού: Hodge Hill στο Μπέρμιγχαμ (52,1%), Bradford West (51,3%), East Ham (37,4%), Blackburn (36,3%), Bethnal Green & Bow (35,4%), Leicester South (27,8%), Luton North (22,4%).

Μέχρι το 2031, σύμφωνα με την απογραφή, «αρκετές περιοχές του Μπράντφορντ, του Μπλάκμπερν, του Μπέρμιγχαμ, του Λέστερ, του Σλάου, του Λούτον και ορισμένων περιοχών του Λονδίνου θα είναι κατά κύριο λόγο μουσουλμανικής πλειοψηφίας», έγραψε ο πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, Εντ Χουσέιν, στο βιβλίο του Among the Mosques. «Η συνοικία Tower Hamlets, η οποία περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού Λονδίνου και του Canary Wharf... έχει το υψηλότερο ποσοστό μουσουλμάνων κατοίκων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 38 τοις εκατό». Είναι η «παράλληλη κοινωνία» που ανέφερε η εβδομαδιαία εφημερίδα The Economist και την έφερε ως δώρο η πολυπολιτισμικότητα.

Στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την πρώην υπουργό Εξωτερικών Bianca Debaets, «υπάρχουν πάρα πολλές περιοχές όπου είναι δύσκολο για τις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους να περπατήσουν». Αν και οι γυναίκες ξένης υπηκοότητας είναι μόνο το ένα έκτο όλων των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία στο Βέλγιο, τα μισά από όλα τα παιδιά στο Βέλγιο γεννιούνται τώρα από αλλοδαπές γυναίκες. Αυτή είναι η εικόνα που προέκυψε πρόσφατα από το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής. Το ένα τρίτο του πληθυσμού του Βελγίου είναι ξένης καταγωγής και οι Βέλγοι είναι ήδη μειονότητα στις Βρυξέλλες. Όμως, όπως όλοι γνωρίζουν, η «Μεγάλη Αντικατάσταση» είναι απλώς μια ακροδεξιά φαντασίωση....

Η πόλη της Αμβέρσας, η δεύτερη μεγαλύτερη στο Βέλγιο, έχει πλέον περισσότερους μετανάστες παρά ιθαγενείς. Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής Herman De Croo, «το 78 τοις εκατό των παιδιών της Αμβέρσας ηλικίας 1 έως 6 ετών είναι αλλοδαποί». Το αποτέλεσμα; «Το Βέλγιο θα γίνει αραβικό». Αυτή η πρόβλεψη δεν προέρχεται από έναν επικίνδυνο δεξιό συνωμότη, αλλά από μια δημοσιογράφο, τη Fawzia Zouari, που γράφει στην εφημερίδα Jeune Afrique.  

«Υπάρχουν γειτονιές στο Έσσεν, το Ντούισμπουργκ και το Βερολίνο», είπε ο Γενς Σπαν, ο απερχόμενος υπουργός Υγείας της Γερμανίας, «όπου έχει κανείς την εντύπωση ότι το κράτος δεν είναι πλέον ικανό να επιβάλει τον νόμο».

Η γερμανική εφημερίδα Bild εντόπισε 40 «προβληματικές περιοχές» σε όλη τη Γερμανία. Ήταν η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ το 2015 που παραδέχτηκε πως η πολυπολιτισμικότητα είχε οδηγήσει στη γέννηση «παράλληλων κοινωνιών». Γιατί; «Η σημασία του Ισλάμ στη Γερμανία θα αυξηθεί», δήλωσε ο διάσημος κοινωνιολόγος Detlef Pollack, ο κορυφαίος ειδικός της χώρας σε θρησκευτικές τάσεις, στην Ελβετική Neue Zürcher Zeitung, «και αυτή του Χριστιανισμού θα μειωθεί...». Το 2022, για πρώτη φορά, λιγότεροι από τους μισούς Γερμανούς θα ανήκουν σε μια από τις μεγάλες εκκλησίες.

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ προβλέπει ότι οι μισοί χριστιανοί στη χώρα θα εξαφανιστούν.

Μέσα σε τριάντα χρόνια, σύμφωνα με το Pew Forum, οι μουσουλμάνοι πιστοί που εγκαταστάθηκαν στη Γερμανία θα ισοδυναμούν με τον συνολικό αριθμό των Καθολικών και των Προτεσταντών, πολλοί από τους οποίους θα είναι μόνο ονομαστικά θρησκευόμενοι.

«Μουσουλμάνοι, οι νικητές της δημογραφικής αλλαγής», ήταν ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Die Welt . "Αμερικανοί ερευνητές προβλέπουν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία θα υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι παρά χριστιανοί. Οι κοινωνίες αλλάζουν. Ακόμη και η γερμανική".

Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί και να συνεχιστεί.

Αυτή η πολυπολιτισμική πρόβλεψη ηφαιστείου από τον Σεργκέι Μαρκόφ -- ή από τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, αν δεν εμπιστευόμαστε τους Ρώσους -- δεν αποτελεί απειλή μόνο για το μακρινό μέλλον της Ευρώπης, είναι ήδη εδώ. Το μεγάλο ερώτημα είναι: γιατί δεν σταματά;

Αυτή η αλλαγή είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην Ευρώπη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail