Παπακώστα: Θαυμάζει τον Γκάντι αλλά ζητά ορδές να κόβουν πρόστιμα!

Μέσα σε όλα εμφανίστηκε και η βουλευτής Τρικάλων του κυβερνώντος κόμματος απαιτώντας να επιβληθούν πρόστιμα σε όσους δεν είχαν αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους

Από: sportime.gr - Νίκος Μπουρλάκης

Η Κατερίνα Παπακώστα έκρινε πως θα πρέπει να αμολήσουμε τροχονόμους στους δρόμους και να γράφουν αβέρτα για αλυσίδες. Νέα ρηξικέλευθη πρόταση.

Απ’ όσα έγιναν, η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, αυτό κατάλαβε. Διότι πολύ απλά έπρεπε να μιλήσει για την «ατομική ευθύνη». Και το έκανε με ένα τρόπο που προκαλεί την κοινωνία και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε να θεωρούμε δεδομένο ότι θα πρέπει, παράλληλα, να επιβάλλονται πρόστιμα και σε βουλευτές που λένε τέτοια τέρατα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Ζυγός FM 100 η κ.Παπακώστα είπε: «Ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο ώστε όλοι να το σκεφτούν διπλά και τριπλά την επόμενη φορά».

Κατ’ αρχήν να συστηθούμε.

Επιλέξαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την ιστοσελίδα της, διότι μας φάνηκε ενδιαφέρουσα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η «ηρωίδα» μας έχει επιλέξει ως μότο της ζωής της, κάτι που αποδίδεται στον Μαχάτμα Γκάντι.

Το ίδιο ακριβώς (σίγουρα συμπτωματικά) είχε χρησιμοποιήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αρχίσει την ομιλία του στη ΔΕΘ όταν βρέθηκε σε περίπτερο με προϊόντα από την Ινδία. Διαβάζοντας το βιογραφικό της κ.Παπακώστα διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια μορφωμένη γυναίκα η οποία σίγουρα δε θα γνωρίζει αποσπασματικά το βίο του Μαχάτμα Γκάντι. Ούτε θα γνωρίζει μόνο μια ατάκα.

Ο Γκάντι κατά διαβολική σύμπτωση είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, όμως δεν τολμώ να χρησιμοποιήσω μια κουβέντα του ούτε και να πω φωναχτά ότι αποτελεί το είδωλό μου. Διότι ντρέπομαι που δεν του μοιάζω ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.

Όμως στο φτωχό μου μυαλό και προσπαθώντας να φέρω τον σπουδαίο Ινδό στην προκειμένη περίπτωση, αρνούμαι να κατανοήσω που ταυτίζεται με την Κατερίνα Παπακώστα. Ο Γκάντι δε θα ηδονιζόταν στη σκέψη ότι «ορδές τροχονόμων» θα ξεχύνονταν σε ημέρα τόσο δύσκολη για όλους μας προκειμένου να επιβάλλουν πρόστιμα ακόμα και σε εγκλωβισμένα αυτοκίνητα!

Ξεπερνά κάθε όριο κοινωνικής αναλγησίας αλλά και περιφρόνησης προς το συνάνθρωπο αυτή η τοποθέτηση της βουλευτού Τρικάλων της ΝΔ. Αν όμως επιδιώξω (όσο μπορώ, άλλωστε δε διαθέτω τόση μόρφωση) να συνδυάσω το μότο της με τη δήλωσή της, θα τολμήσω να ρωτήσω το εξής:

Σε ποιο επίπεδο, ακριβώς, βρίσκεται τώρα; Στο ότι την αγνοούν; Στο ότι την κοροϊδεύουν; Στο ότι την πολεμούν; Ή στο ότι μας νίκησε;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail