Το κυβερνητικό αλαλούμ μέσα από το πρωτοσέλιδο φιλικής ιστοσελίδας στο Μαξίμου

Αν κάτι ξεχώρισε στη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας, είναι η παράνοια. Ειδικοί που χλεύαζαν στην αρχή τη χρήση μασκών και μετά τις επέβαλαν. Ιοί που μεταδίδονται με τη μουσική ή που επιλέγουν συγκεντρώσεις ανάλογα με το ποιοι μετέχουν σε αυτές. Πιστοποιητικά νόσησης που εκδίδονται με διαφορετικά κριτήρια ανάλογα αν ο πολίτης έχει προβεί ή όχι σε συγκεκριμένη ιατρική πράξη.

Στα παραπάνω θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει ακόμη περισσότερα. Ωστόσο το αλαλούμ συνεχίζεται και απεικονίζεται πολύ ωραία στην αρχική σελίδα του iefimerida.gr όπως αυτή εμφανιζόταν το πρωί του Σαββάτου μέσω δηλώσεων δύο υφυπουργών της κυβέρνησης των οποίων κοινό στοιχείο αποτελεί πως είναι δοτοί, δηλαδή διορισμένοι και όχι εκλεγμένοι από τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος.

Από τη μια ο υφυπουργός εσωτερικών, που μέχρι πριν δύο χρόνια δε γνώριζε κανένας, να μιλά για νέα μέτρα στο τραπέζι, να υπεραμύνεται του εξοντωτικού προστίμου του 100ευρώ που οδηγήσει στην πείνα ανθρώπους για την υγεία των όποιων τάχα κόπτεται η κυβέρνηση και να πιθανολογεί επέκταση της υποχρεωτικότητας.

Από την άλλη η υφυπουργός υγείας να δηλώνει πως τελειώνουμε με την πανδημία και είναι θέμα εβδομάδων η αποκλιμάκωση, κάτι που αρχίζουν να ψελλίζουν κι άλλοι αρεστοί στο Μαξίμου ειδικοί.

Δεν αντικρούει η μία είδηση την άλλη; Να τελικά που ενώ μπορεί να είναι κανείς φιλοκυβερνητικός, δύναται να ασκήσει την πιο έξυπνη αντιπολίτευση!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail