Μαρία Δεναξά: το ζήτημα του εμβολιασμού ως δούρειος ίππος εφαρμογής παγκοσμίου συστήματος διαρκούς ελέγχου

Walkerssk / pixabay
Ένα πολύ ανησυχητικό αύριο στη Γαλλία και ενδεχόμένως σε παγκόσμια κλίμακα στην πορεία περιγράφει η γνωστή ανταποκρίτρια από το Παρίσι, Μαρία Δεναξά με εκτενή ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα την περασμένη εβδομάδα. 

Γράφει η κ. Δεναξά:

H "χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων" που ανακοίνωσε ο γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ, δεν ήταν τίποτα άλλο από την αντικατάσταση τους με το εμβολιαστικό πάσο, που θα τεθεί σε εφαρμογή στις 24 Ιανουαρίου και θα λήγει στο τρίμηνο ή τετράμηνο, αν δεν γίνεται η επαναληπτική δόση!

Hδη ο Αλμπερτ Μπουρλά, ανακοίνωσε στη γαλλική τηλεόραση πως τον Μάρτιο, θα είναι έτοιμο το εμβόλιο για την Ομικρον (ξεκίνησαν να το κατασκευάζουν τον Δεκέμβριο), όπως κι ένας συνδυασμός εμβολίου mRNA γρίπης και κορωνοϊού (το επόμενο κύμα;). Είπε επίσης πως "πλέον με την τεχνολογία mRNA που μόλις την αγγίξαμε, μόλις ξύσαμε την επιφάνεια της! η Pfizer έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει εμβόλια σε διάστημα ενός εως τρείς μήνες"!
Αλήθεια που θα τα δοκιμάζουν; 

Κατά τα άλλα, Μακρόν και Καστέξ, έχουν τους Γάλλους “σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε”, στην κυριολεξία. 

Η περίφημη “χαλάρωση” επιτρέπει τώρα στους πολίτες να στέκονται όρθιοι! στα μπαρ, να μη φορούν μάσκα σε εξωτερικό χώρους, ενώ μπορούν να ξαναπηγαίνουν στις ντισκοτέκ…με το εμβολιαστικό πάσο βέβαια, με το οποίο θα πρέπει να μάθουν να ζουν, καθώς θα ενεργοποιείται και θα απενεργοποιείται ανάλογα με τις δόσεις, τις διαθέσεις και τις αποφάσεις των Κυρίων Ημών! Αντιρρήσεις, ενστάσεις, προβληματισμοί, ερωτήματα… τέλος!
Για τέτοια ελευθερία μιλάμε! 

Θα κοροϊδευόμαστε, αν όλο αυτό δεν έπαιρνε επικίνδυνες διαστάσεις για τις ατομικές ελευθερίες και το μέλλον των παιδιών όλου του κόσμου.
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας και πάνω απ όλα της επιστήμης εις το όνομα της οποίας ασελγούν σήμερα, κανένα πάσο ή καμία άλλη επινόηση δεν διασυνδέθηκε με την αντιμετώπιση ενός ιατρικού θέματος όπως είναι η ίαση μιας ασθένειας ή η εξάλειψη μιας πανδημίας! 

Σχετικά με το ελευθεροκτόνο εμβολιαστικό πάσο, σήμερα Παρασκευή το Συνταγματικό Συμβούλιο της χώρας, αναμένεται να αποφασίσει.
Οσοι γνωρίζουν, θεωρούν σίγουρο πως το συμβούλιο θα το επικυρώσει, καθώς επικεφαλής είναι ο σοσιαλιστής Λοράν Φαμπιούς (σκάνδαλο με το μολυσμένο αίμα), που οι γιοί του έχουν σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη. Ο Μακρόν τον έχει του "χεριού του"! 

Επί της ουσίας, αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως, είναι συγκάληψη της υποχρέωσης με το ζόρι ιατρικής πράξης και συγκεκριμένα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, για να μην αναληφθούν ευθύνες από κυβερνήσεις και φαρμακοβιομηχανίες, στην περίπτωση που αυτές προκύψουν. Επιπροσθέτως, το ζήτημα του εμβολιασμού είναι ο δούρειος ίππος για να τεθεί σε εφαρμογή ένα παγκόσμιο σύστημα διαρκούς ελέγχου, επιτήρησης, συμμόρφωσης και καταπίεσης των πολιτών, που όμοιο του έχουμε δει μόνο σε Λαϊκές Δημοκρατίες όπως είναι η Κίνα, που κατά τ άλλα τη δείχνουν με το δάχτυλο οι δικοί μας "Δημοκράτες"! Για τέτοια διαστροφή μιλάμε! 

Με τους λομπίστες στις Βρυξέλλες να είναι σχεδόν περισσότεροι από τους ευρωβουλευτές και πολιτικούς πολύ κατώτερους από το αξίωμα που κατέχουν, μην περιμένετε να επικρατήσει η λογική και οποιαδήποτε πράξη προς το συλλογικό καλό και συμφέρον. Δυστυχώς αυτά μας τελείωσαν. Αντικαταστάθηκαν από την απληστία, το άλογο και το ατομικό συμφέρον!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail