Ως αντιπολίτευση πρωτοστάτης στα μπλόκα, ως "υπεύθυνος" Υπουργός, πρωτοστάτης των υπερδομών!

Αρχές του 2018 ο κ. Μηταράκης μέσα σε καταρρακτώδη βροχή υποστήριζε των αγώνα των κατοίκων ώστε να μην γίνει η διόγκωση της ΒΙΑΛ. Εμψύχωνε το μπλόκο που βρισκόταν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για να μη περάσει ούτε ένα κοντέινερ εντός του καταυλισμού. Αυτά ως αντιπολίτευση!

Σήμερα ως κυβέρνηση και μάλιστα από την "υπεύθυνη" θέση του Υπουργού, λειτουργεί σαν τον κλέφτη. Ανήμερα Θεοφανίων προσπαθεί να ξεγελάσει τους νησιώτες και να στήσει υπερδομές. Τώρα στο Θόλος, τους κατοίκους που βρίσκονται στα μπλόκα τους κατακεραυνώνει, επειδή δεν του επιτρέπουν να γίνει η υπερδομή των 56 εκατομμυρίων ευρώ και να καταστραφεί η περιοχή τους.

Πολιτική όπου φυσάει ο άνεμος. Οι νησιώτες όμως αντιλήφθηκαν τον καιροσκοπικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κ. Μηταράκης. 

Για αυτό απέτρεψαν και θα αποτρέψουν τους επικίνδυνους σχεδιασμούς πάνω στα σύνορα. Να του δώσουμε τα συγχαρητήρια για τον ευφυή αποβατικό σχεδιασμό ώστε να γίνει λαμπρότερος ο εορτασμός των Θεοφανίων.

Τους χαιρετισμούς μας από Χίο και Λέσβο να δώσετε κε Μitarachi στον "Πελαγίτη" και στην εταιρία ΤΕΡΝΑ, που τόσο πολύ κόπτεστε ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στο καταστροφικό σας/της έργο!

Παγχιακη Επιτροπή ΑΓΩΝΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8-1-2022

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail