Διαρρήκτες δοκίμασαν να κλέψουν κοσμηματοπωλεία στον Πειραιά

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την 19-1-2022 στον Πειραιά, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί, για απόπειρα διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι κατηγορούμενοι, βραδινές ώρες της 18-1-2022, αφού παραβίασαν προστατευτικό ρολό ασφαλείας σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Πειραιά, αποπειράθηκαν να κλέψουν αντικείμενα από δύο κοσμηματοπωλεία, προκαλώντας φθορές (θραύση υαλοπίνακα) στα εν λόγω καταστήματα.

Ακολούθως, κινούμενοι στην ίδια περιοχή αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε έτερο κατάστημα παραβιάζοντας το ρολό και τις κλειδαριές ασφαλείας, χωρίς να ολοκληρώσουν όμως την εγκληματική τους πράξη, καθώς έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail