«Μεθ’ ορμής ακαθέκτου» το Πολεμικό Ναυτικό με τον Αγιο Νικόλα στην πλώρη του

Το πέμπτο κατά σειρά podcast στρατιωτικής θεματολογίας του ΓΕΕΘΑ είναι αφιερωμένο στους Φρουρούς των Eλληνικών Θαλασσών, τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού, που στις 6 Δεκεμβρίου τιμούν με λαμπρότητα τον Προστάτη τους Άγιο Νικόλαο.

Το podcast έχει τον τίτλο «Μεθ’ ορμής ακαθέκτου» και πραγματεύεται τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά των Κυβερνητών, των Αξιωματικών και των Πληρωμάτων των Πολεμικών μας Πλοίων που έδιναν, δίνουν και θα συνεχίσουν να εξασφαλίζουν την υπεροχή του Πολεμικού μας Ναυτικού, κρατώντας το ανίκητο στο πέρασμα των αιώνων.

Στην ηχογράφηση του πέμπτου Podcast αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει ο καταξιωμένος ηθοποιός κ. Τάσος Νούσιας, ο οποίος απήγγειλε με την ξεχωριστή φωνή του κείμενα υψηλής ιστορικής αξίας για την Πατρίδα μας και το Πολεμικό Ναυτικό.

Για την πρόθυμη και όλως τιμητική αυτή συμμετοχή του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον διακεκριμένο ηθοποιό στο γραφείο του και τον ευχαρίστησε θερμά για την συνεισφορά του στο εγχείρημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail