Όλες οι βάσεις του Ναυτικού των ΗΠΑ βρίσκονται συνεχώς στη ζώνη κρούσης των ρωσικών τακτικών πυραύλων

Freepen.gr - Οι αμερικανικές ναυτικές βάσεις βρίσκονται συνεχώς υπό την απειλή των ρωσικών πυραύλων κρουζ, και εάν φτάσει μια εντολή, σχεδόν όλες αυτές οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ θα δεχθούν επίθεση μέσα σε λίγα λεπτά, σημειώνει η ιστοσελίδα Avia. 

Προς το παρόν, μιλάμε για πλοία και υποβρύχια, τα οποία χρησιμοποιούν κυρίως τους πυραύλους κρουζ Kalibr, ωστόσο, από το επόμενο έτος, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν έναν πολύ πιο τρομερό αντίπαλο από τοn Kalibr - αυτός είναι ο υπερηχητικός πύραυλος Zircon.

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία και τα υποβρύχια βρίσκονται συνεχώς εντός της εμβέλειας να προκαλέσουν άμεσο πλήγμα στις αμερικανικές ναυτικές βάσεις, διατηρώντας τη μέγιστη δυνατή απόσταση, αλλά ταυτόχρονα, στη ζώνη του μέγιστου βεληνεκούς κρούσης των πυραύλων κρουζ Kalibr. 

Δεδομένης της εμβέλειας αυτών των πυραύλων, ένα χτύπημα σε σχεδόν οποιαδήποτε βάση του Πολεμικού Ναυτικού είναι ζήτημα μερικών λεπτών. Με την έλευση των υπερηχητικών πυραύλων Zircon στον οπλισμό των πλοίων και των υποβρυχίων του Ρωσικού Ναυτικού ένα τέτοιο χτύπημα θα εξασφαλίσει την εγγυημένη ήττα του στόχου του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η τακτική διέλευση πλοίων του ρωσικού πολεμικού ναυτικού κοντά στα αμερικανικά σύνορα παρατηρήθηκε και στην Κίνα. Ειδικότερα, τα κινεζικά ΜΜΕ επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι η Ρωσία προετοιμάζει μεγάλο μπελά για τον αμερικανικό στόλο, σημειώνοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να είναι έτοιμες για αιφνιδιαστική επίθεση στις στρατιωτικές τους βάσεις, ακόμη και χωρίς τη χρήση στρατηγικών όπλων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail