Ανησυχεί ο εκλεκτός αρθρογράφος του Ερντογάν: Η Δυτική Θράκη θα λειτουργήσει ως στρατιωτική βάση κατά της Τουρκίας;

Freepen.gr - «Ποιος είναι ο σκοπός της αμερικανικής στρατιωτικής συσσώρευσης στην Αλεξανδρούπολη; Η Δυτική Θράκη θα λειτουργήσει ως στρατιωτική βάση κατά της Τουρκίας;» είναι ο τίτλος άρθρου του γνωστού και μη εξαιρετέου, Ιμπραήμ Καραγκιούλ στη φιλοκυβερνητική Γενί Σαφάκ, το οποίο σας παραθέτουμε αυτούσιο καθώς παρουσιάζει το ενδιαφέρον του:

+ + +

Ο στρατός των ΗΠΑ έχει μετατρέψει την Αλεξανδρούπολη, 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Τουρκίας, σε στρατιωτικό φυλάκιο. Τώρα προσθέτει άλλα 1.000 τανκς και οπλισμένα οχήματα, καθώς και 120 επιθετικά ελικόπτερα και 3.000 στρατιώτες στα αρχικά 400 οπλισμένα οχήματα που ανέπτυξε εκεί τον Ιούλιο.

Ωστόσο, πρέπει να τεθούν ορισμένα ερωτήματα:

Αυτή η στρατιωτική συσσώρευση γίνεται για την προστασία της Ελλάδας; Αν ναι, τότε από ποιον;

Είναι ενάντια στη ρωσική απειλή; Πού βρίσκεται η Ρωσία σε όλα αυτά;

Αυτή η στρατιωτική συσσώρευση γίνεται για να εξαπολύσει επίθεση στην Τουρκία; Αν ισχύει αυτό, τότε γιατί;

Είναι ο σκοπός του να παρέχει «ξένες στρατιωτικές ενισχύσεις» κατά τη διάρκεια μιας «εσωτερικής επέμβασης» στην Τουρκία, παρόμοια με αυτή της 15ης Ιουλίου;

Ποιος είναι ο στόχος αυτού του εξοπλισμού που κατασκευάζεται στο σημείο μηδέν των συνόρων της Τουρκίας;

Η Δυτική Θράκη θα λειτουργήσει ως μέτωπο κατά της Τουρκίας;

Παρόμοια με το μέτωπο που δημιούργησαν στη βόρεια Συρία, δημιουργούν ένα μέτωπο στη δύση, στην Ελλάδα, ένα «μέτωπο της Τουρκίας» αυτή τη φορά;

Παρόμοια με την παγκόσμια αντιτουρκική συμμαχία που δημιούργησαν στην Ανατολική Μεσόγειο, τον οπλισμό τους στα νησιά του Αιγαίου και τις βάσεις πυραύλων που σχημάτισαν στις ακτές μας, μετατρέπεται και η Δυτική Θράκη σε μέτωπο κατά του έθνους και της χώρας μας;

Ποιος είναι ο σκοπός όλης αυτής της κινητοποίησης, ουσιαστικά στο σημείο μηδέν των συνόρων μας, μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά; Ας διασκεδάσουμε το ενδεχόμενο ότι δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία. ποιο είναι το νόημα αυτής της αυθάδειας του να τοποθετούνται σε τόσο κοντινή απόσταση; Δεν είναι αυτό μια απειλή, ένας κίνδυνος, μια πηγή ανησυχίας που θα μας βάλει σε επιφυλακή;

«Εξαιρετική» προετοιμασία σε «εξαιρετική ηλικία»

Η ιστορία μας έχει διδάξει πολλά. Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος λειτούργησε ως πολύτιμο μάθημα, όπως και ο Πόλεμος της Ανεξαρτησίας. Εν τω μεταξύ, οι «εξαιρετικές ανωμαλίες» που βλέπουμε στην τρέχουσα «ασυνήθιστη εποχή» αποκαλύπτουν κρίσιμες πραγματικότητες.

Καθώς οι μάζες στην Τουρκία παραπλανούνται ψυχικά από τα ψέματα και τις συνωμοσίες της πολιτικής αντιπολίτευσης της χώρας, με προσπάθειες να αποσπάσουν την προσοχή μας από αυτές τις πραγματικότητες, οι προσπάθειες πολιορκίας της Τουρκίας από το νότο συνεχίζονται τώρα με σχέδια «πολιορκίας από τη Δύση».

Πώς μπορούμε να είμαστε τυφλοί στις προετοιμασίες που είναι τόσο κραυγαλέες; Πώς μπορούμε να τα αγνοήσουμε; Πώς να μην σχηματίσουμε συλλογική συνείδηση; Πώς μπορούμε να μην αναλάβουμε δράση εναντίον εκείνων που θέλουν να αποκρύψουν όλα όσα εκτυλίσσονται;

Είχαν σχεδιάσει παρόμοιους χάρτες μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο

 Όταν δημιουργήθηκε ένα μέτωπο στα νότια σύνορα της Τουρκίας, το ονομάσαμε «διάδρομος του τρόμου». Το συζητήσαμε ως θέμα τρομοκρατίας. Δεν ήταν όμως έτσι.

Η τρομοκρατία ήταν απλώς μια συσκευή. Ένα χοντρό τείχος είχε στηθεί μεταξύ της Τουρκίας και του αραβο-μουσουλμανικού κόσμου, από τα σύνορα του Ιράν μέχρι τη Μεσόγειο.

Δεν διέφερε από τους χάρτες που σχεδιάστηκαν μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σχεδίαζαν ξανά τα σύνορα στο πρώτο μισό του 21ου αιώνα. Ο χάρτης της Ανατολίας της εποχής θα μειωνόταν περαιτέρω. Αυτή η απερίσκεπτη, αλαζονική, «αποικιοκρατική» στάση που ενσαρκώνει η Δύση με το όνομα «τρομοκρατία» έπεσε στην Τουρκία και κατέρρευσε.

Ακολούθησε η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι εντάσεις που σιγοβράζουν εκεί επικεντρώνονταν γύρω από τα καύσιμα, το πετρέλαιο και την ενέργεια. Το πραγματικό κίνητρο, ωστόσο, ήταν να διώξει την Τουρκία από τη Μεσόγειο και να περιοριστεί στις ακτές της. Σχημάτισαν ουσιαστικά έναν στόλο σταυροφόρων στην Ανατολική Μεσόγειο. Επρόκειτο να πνίξουν την Τουρκία, αλλά δεν έγινε. Αυτό το μέτωπο έχει απενεργοποιηθεί - "προς το παρόν".

Πολιορκώντας την Τουρκία

Ο χάρτης της πολιορκίας επεκτεινόταν. Έσπευσαν να σχηματίσουν στρατιωτικές βάσεις και συγκεντρώσεις στο Αιγαίο και τις ελληνικές περιοχές κοντά στην Τουρκία.

Οι προετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία την τελευταία δεκαετία. Αν και αυτό υποστηρίζεται ότι είναι μια «άμυνα της Ευρώπης από τη Ρωσία», όταν εξεταστεί ολιστικά με τις πρόσφατες προετοιμασίες με βάση την Ελλάδα στο έδαφος και στη θάλασσα, κατέστη σαφές ότι σχετίζονται πλήρως με την Τουρκία.

Όλα έχουν στόχο να πολιορκήσουν, να σταματήσουν και να βάλουν σε στροφές την Τουρκία. Είναι όλα μέρος των κοινών επιχειρήσεων της Δύσης ενάντια στην «άνοδο της Τουρκίας».

Αυτό μας παρουσίασε έτσι απτές αποδείξεις ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη έχουν ένα εκτενές σχέδιο που στοχεύει την Τουρκία και τα σύνορά της, πως θα προσπαθήσουν να κάνουν την Τουρκία να πληρώσει βαρύ τίμημα για την απόσχιση από τη Δύση και τη χάραξη του δικού της μονοπατιού.

Κρίση στη Μαύρη Θάλασσα

Περιμένετέ το!

Μόλις οι προετοιμασίες στο Αιγαίο και την Ελλάδα, καθώς και τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, φτάσουν σε ένα ορισμένο σημείο, θα ξεσπάσει κρίση στη Μαύρη Θάλασσα. Οι εντάσεις θα κλιμακωθούν εναντίον της Ρωσίας – ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να είναι. Θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την Τουρκία στο πλευρό τους. Αλλά ο πραγματικός στόχος θα είναι να πολιορκηθεί η Τουρκία και από τα βόρεια.

Όπως η δικαίωσή τους για το νότιο μέτωπο είναι η τρομοκρατία, η ασφάλεια της Ελλάδας για το δυτικό μέτωπο, η ρωσική απειλή θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για τη Μαύρη Θάλασσα/Βόρειο μέτωπο. Έτσι θα παρουσιαστεί.

Σοβαρή επιλογή
 

Η Τουρκία θα οδηγηθεί σε μια μοιραία επιλογή. Θα κλιμακώσουν τις εντάσεις στη Μαύρη Θάλασσα σε τέτοιο βαθμό που η Τουρκία θα πιεστεί να επιλέξει μεταξύ της «Δύσης» και της «Ρωσίας».

Η συσσώρευση στην Αλεξανδρούπολη είναι το πιο κρίσιμο στάδιο του δυτικού μετώπου κατά της Τουρκίας. Έχοντας μια μακρά και οδυνηρή ιστορία με τη Δύση για αιώνες, η Τουρκία θα ερμηνεύσει σωστά αυτή την κίνηση της Δύσης, η οποία χώρισε μια μεγάλη αυτοκρατορία και παρενέβη βαθιά στα απομεινάρια των υπολειμμάτων της.

Επομένως, μην πέφτετε ποτέ στα παιχνίδια του μυαλού που παίζονται από το εσωτερικό μέτωπο που συνεργάζεται μαζί τους στο ανατολικό μέτωπο, στο νότιο μέτωπο και στο δυτικό μέτωπο. Να ξέρετε ότι δημιουργούν το πραγματικό μέτωπο μέσα τους.

Σταθείτε στο πλευρό της Τουρκίας. Δείτε τα πάντα από την οπτική γωνία της Τουρκίας. Η Τουρκία είναι κάτι περισσότερο από την Τουρκία, είναι ολόκληρη η περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail