610 αεροπορικές επιδρομές των Ρώσων κατά του ISIS μόνο το Νοέμβριο!

Freepen.gr - Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις (VKS) πραγματοποίησαν περισσότερες από 610 αεροπορικές επιδρομές σε πυρήνες του ISIS και στα κρησφύγετα τους στην κεντρική περιοχή της Συρίας τον Νοέμβριο, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης που εδρεύει στο Λονδίνο, οι αεροπορικές επιδρομές στοίχισαν τη ζωή σε 15 τρομοκράτες του ISIS και τραυμάτισαν τουλάχιστον 23 άλλους.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην κεντρική Συρία πραγματοποιήθηκαν για την υποστήριξη των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων και των συμμάχων τους, οι οποίοι διεξήγαγαν αρκετές επιχειρήσεις εκκαθάρισης σε διάφορα μέρη της περιοχής το Νοέμβριο.

Το πιο πρόσφατο κύμα αεροπορικών επιδρομών στόχευσε κρησφύγετα πυρήνων του ISIS που βρίσκονται κοντά στον στρατηγικό αυτοκινητόδρομο Ithriyah-Khanasir, που συνδέει τη Χάμα με το Χαλέπι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail