Τα κορίτσια του YJA Star το ξεκαθαρίζουν: Θα νικήσουμε τους Τούρκους, θα ζήσουμε ελεύθεροι!

Γιορτάζοντας την 43η επέτειο του PKK, οι αντάρτισσες του YJA Star δήλωσαν ότι θα επιφέρουν μια ιστορική ήττα στον εχθρό στο πνεύμα της 27ης Νοεμβρίου.

Freepen.gr - Οι αντάρτισσες του YJA Star που συμμετέχουν στην εκστρατεία Cenga Xabur κατά των τουρκικών επιθέσεων εισβολής στο νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ) γιορτάζουν την 43η επέτειο ίδρυσης του PKK. Μιλώντας στο ANF, γυναίκες αντάρτισσες, που αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις εισβολής εδώ και μήνες χωρίς διακοπή, είπαν ότι ως αντάρτισσες του PKK θα θριαμβεύσουν αποφασιστικά, όπως έκανε ο Ηγέτης τους, Αμπντουλάχ Οτσαλάν όταν δημιούργησε το PKK με μεγάλη επιμονή.

Η αντάρτισσα του YJA Star Diren Sema, τονίζοντας ότι οι αντάρτες που πολεμούν στη γραμμή αυτοθυσίας του PKK γίνονται όλο και πιο δυνατοί μέρα με τη μέρα και καταφέρνουν μεγάλα πλήγματα στο δολοφονικό σύστημα, δήλωσε ότι «ως δυνάμεις του YJA Star αντιστεκόμαστε στη μάχη. Το PKK είναι ένα απελευθερωτικό κίνημα που μάχεται για την ανθρωπότητα. Η υπόθεση του PKK επικεντρώνεται στην ελευθερία των γυναικών και του έθνους. Αγωνιζόμαστε για όλους τους καταπιεσμένους λαούς. Γι' αυτό το PKK είναι πλέον γνωστό στον κόσμο. Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στην κατοχή του Κουρδιστάν. Θα έχουμε ελεύθερες μέρες με τους ανθρώπους μας στην κορυφή των βουνών μας».

«ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΡΚΚ»

Η μαχήτρια Solin Ararat τόνισε ότι οι μαχητές του Apoist που πολεμούν στο PKK θα αντισταθούν στη γραμμή της ελευθερίας ανεξάρτητα από το κόστος, και συνέχισε· "Χαρούμενη 27η Νοεμβρίου σε όλους τους λαούς και τις γυναίκες της Μέσης Ανατολής! Το PKK είναι ένα παγκόσμιο και ιστορικά σημαντικό κίνημα, ειδικά για τον κουρδικό λαό. Ξύπνησε τους λαούς της Μέσης Ανατολής από τον λήθαργο του θανάτου τους. Παρακίνησε ιδιαίτερα τις γυναίκες να αναζητήσουν την ελευθερία και συμμετάσχουν στις τάξεις του αγώνα. Οι γυναίκες στις τάξεις του PKK έχουν συνειδητοποιήσει την ταυτότητά τους και ορκίστηκαν να πολεμήσουν για την ελευθερία τους. Ως δυνάμεις YJA Star, θα αγωνιστούμε στο πνεύμα της 27ης Νοεμβρίου. Το πνεύμα του PKK θα συνεχίζεται πάντα τόσο από το HPG όσο και από τις γυναίκες αντάρτισσες. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πνεύμα αντίστασης της Sara και του Kemal. Ως αντάρτες του HPG και YJA Star που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στο Cenga Xabur και στο Bazên Zagros, θα νικήσουμε τον εχθρό στο πνεύμα του 27 Νοεμβρίου."

«ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ»

Η αντάρτισσα Axin Gabar επέστησε την προσοχή στο αήττητο του PKK και είπε, "Το PKK έχει δημιουργήσει ένα νέο φαινόμενο στον κόσμο. Επειδή ο ηγέτης του PKK Öcalan έκανε την απελευθέρωση των γυναικών ακρογωνιαίο λίθο του PKK και έδωσε προτεραιότητα στον αγώνα των γυναικών".

Η Axin Gabar ολοκλήρωσε την ομιλία της με τα εξής λόγια: "Δεν υπάρχει γυναίκα σε κανένα στρατό που να έχει το ίδιο επίπεδο ελευθερίας όπως στο PKK. Ο Apo ήταν ο πρωτοπόρος σε αυτό. Στη νέα χρονιά έναρξης του κόμματός μας, ο στόχος μας είναι να νικήσουμε τον εχθρό και να κερδίσουμε. Ως YJA Star, θα υπερασπιστούμε τις προσπάθειες του ηγέτη Apo, τον αγώνα για την ελευθερία και τη φιλοσοφία του μέχρι τέλους. Θα πολεμήσουμε τις επιθέσεις του τουρκικού κράτους μέχρι το τέλος".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail