Πρόσθετα άρματα μάχης T-90 στο Συριακό Στρατό εν όψει μάχης στο Ιντλίμπ!

Freepen.gr - Παρά το γεγονός ότι η Συρία είχε μόλις περίπου δώδεκα σύγχρονα άρματα μάχης T-90 σε υπηρεσία πριν από μερικά χρόνια, μερικά από τα οποία χάθηκαν στη μάχη εναντίον των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους και ένα άλλο μέρος καταστράφηκε και αιχμαλωτίστηκε από φιλότουρκους μαχητές κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων πέρυσι, αποδείχθηκε ότι πρόσθετα βαριά οχήματα μάχης T-90 εμφανίστηκαν στον οπλισμό του SAA. 

Το τελευταίο θα μπορούσε να μεταφερθεί στη Συρία μόνο από τη ρωσική πλευρά. Επιπλέον, είναι πιθανό ότι δε μιλάμε για μερικά άρματα μάχης, αλλά για αρκετές δεκάδες βαριά οχήματα μάχης.

Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι τουλάχιστον 20 άρματα μάχης T-90 έχουν αναπτυχθεί μόνο στην περιοχή πιθανών συγκρούσεων μεταξύ του SAA και των φιλότουρκων μαχητών, ενώ ο ίδιος αριθμός οχημάτων μάχης βρίσκονται σε άλλες περιοχές της Αραβικής Δημοκρατίας. Αυτό υπερβαίνει ήδη τον αριθμό των αρμάτων μάχης T-90 που είχε αποκτήσει η Συρία νωρίτερα, υπογραμμίζει η Avia.

Σe βίντεο που παρουσιάστηκαν, φαίνεται η μεταφορά αρμάτων μάχης T-90 σε περιοχές πιθανών συγκρούσεων με Τούρκους τζιχαντιστές. Ταυτόχρονα, τα οχήματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτά τα άρματα να είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από τον ρωσικό στρατό και αργότερα, ως στρατιωτική-τεχνική βοήθεια, να μεταφέρθηκαν στον  SAA.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail