Ο Λίβανος ευχαριστεί την Ελλάδα για την αποστολή βοήθειας

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων του Λιβάνου Στρατηγό Joseph Aoun, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την πρόσφατη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λίβανο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο στρατιωτικό υλικό που συγκέντρωσαν και απέστειλαν οι Ελληνικές ΕΔ.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν επίσης θέματα κοινού ενδιαφέροντος, οι τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις και οι επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, καθώς και η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαβεβαίωσε τον Λιβανέζο ομόλογό του ότι οι Ελληνικές ΕΔ θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης των ΕΔ του Λιβάνου, τόσο με υλικοτεχνική βοήθεια όσο και με την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail