Πατέρας έφυγε από τη ζωή χωρίς να δει το γιο του που είναι στη φυλακή τα τελευταία 15 χρόνια

Freepen.gr - Ο 74χρονος καρκινοπαθής Veysi Demir πέθανε προτού μπορέσει να επισκεφθεί τον γιο του στη φυλακή. Ο Ντεμίρ δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τον γιο του τα τελευταία 15 χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας.
 
Ο Demir, που ζούσε στην περιοχή Suruç της Urfa, πέθανε χωρίς να δει τον γιο της Feridun Demir, ο οποίος φυλακίστηκε για 28 χρόνια. Ο Ντεμίρ δεν ήταν σε θέση να επισκεφθεί τον γιο του στη φυλακή τα τελευταία 15 χρόνια λόγω της ασθένειάς του. Ο Ντεμίρ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σπίτι του όπου νοσηλευόταν από καρκίνο, θάφτηκε στην αγροτική γειτονιά Marusî (Dinlece).
 
«ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ»
 
Ο γιος του Ντεμίρ, Φεριντούν Ντεμίρ, συνελήφθη στα Άδανα το 1993. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με την κατηγορία ότι «ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο Φεριντούν κρατείται ακόμα στις κλειστές φυλακές τύπου Α της Αττάλειας. Μιλώντας στο Mesopotamia Agency (ΜΑ) στις 16 Απριλίου, ο πατέρας του δήλωσε ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και είπε: "Δεν πιστεύω πως υπάρχει δικαιοσύνη. Αρκετά, πρέπει να αφήσουν τον γιο μου να φύγει".
 
Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια δεν μπορούσε να δει τον Φεριντούνr για 15 χρόνια. Αναφέρθηκε ότι η αίτησή του για να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, βρίσκεται ακόμη υπό αξιολόγηση.

Ο γιος δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στην κηδεία του πατέρα του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail