Κρεμλίνο σε Τουρκία: Ελπίζουμε να μη χρησιμοποιηθούν τουρκικά drones σε βάρος Ρώσων στο Ντονμπάς!

Freepen.gr - Ο Γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη συνάντηση των Προέδρων Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ερντογάν, είπε ότι η Μόσχα είναι κατηγορηματικά κατά της χρήσης τουρκικών όπλων στο Ντόνμπας, προειδοποιώντας για τις εξαιρετικά σοβαρές συνέπειες αυτών των ενεργειών και, προφανώς, τόσο για την Άγκυρα όσο και για το Κίεβο.

Σύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ, το Κίεβο θα χρησιμοποιήσει τουρκικά όπλα για να χτυπήσει τους πολίτες του στο Ντόνμπας και αυτό είναι μια από τις χειρότερες συνθήκες.

«Η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει εσωτερικές συγκρούσεις στα νοτιοανατολικά. Φυσικά, δεν θα θέλαμε τέτοια οπλικά συστήματα, ας πούμε, να χρησιμοποιηθούν από θερμοκέφαλους για να χτυπήσουν τους δικούς μας πολίτες της Ουκρανίας», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Είναι αξιοσημείωτο πως μια μέρα πριν το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε αγοραστεί νωρίτερα από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ήταν ήδη στη ζώνη των επιθέσεων εναντίον του Ντόνετσκ και, δεδομένης της έγκρισης των επιθέσεων του ουκρανικού στρατού στο Ντόνμπας, η πιθανότητα επικείμενης επίθεσης στο έδαφος των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών σε Ντονέτσκ και Λούχανσκ είναι πολύ υψηλή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail