Το μεγαλύτερο πρόβλημα των άριστων της ΝΔ είναι ότι δεν πάνε οι ίδιοι στο σούπερ μάρκετ...

Πώς αλλιώς να εξηγήσει ο μέσος Έλληνας την ανεκδιήγητη δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης ότι ότι καταναλωτές πρέπει πρώτα να συμβουλεύονται τη πλατφόρμα του υπουργείου και μετά να πηγαίνουν τα ψώνια.

Σύμφωνα λοιπόν με τον άριστο υπουργό η γιαγιά 70 ετών με τα 360 ευρώ συνταξούλα / επίδομα οριακής επιβίωσης, πρέπει να πάει στον ΑΒ Βασιλόπουλο για να πάρει τις πιο φθηνες φακές, στο mymarket για να πάρει το πιο φθηνό λάδι, στον Σκλαβενίτη για τα πιο φθηνά κρεμμύδια, στον Μασούτη για την πιο φθηνή σάλτσα και στον γαλαξία για το πιο φθηνό σκόρδο. Ευτυχώς τα φύλλα δάφνης τα παίρνει από την γειτόνισσα δωρεάν.

Αααααα ξέχασα και για όλα αυτά πρέπει να ξοδέψει δέκα ευρώ βενζίνη ή 30 ευρώ ταξί για να γλυτώσει μόλις 75 λεπτά (0,75€) στον συνολικό λογαριασμό. 

Και όλα αυτά για να φτιάξει ένα πιάτο φακές...

Ειλικρινά σας λέω ώρες ώρες νοιώθω ότι ο είμαι από άλλον πλανήτη και μου είναι αδύνατον να προσαρμοστώ με την κυβέρνηση των άριστων.

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail