Θα μπορούσε να έχει δεχθεί χειροκροτήματα χαράς

Από το λαϊκό προσκύνημα στον Μίκη Θεοδωράκη προκύπτουν μηνύματα που πρέπει να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία.

Από: antinews.gr - Της Άποψης

Ο λαός έδωσε το παρόν, αψήφησε την πανδημία, τα μέτρα, τον κίνδυνο και στάθηκε εκεί σιωπηρά, υπομονετικά, καρτερικά έως τη στιγμή της δικής του σειράς, για έναν και μόνο σκοπό.

Να δώσει έναν τελευταίο αποχαιρετισμό σε αυτό το άτομο που πέρα από ακρότητες, ανέδειξε τη χώρα μέσα από το έργο του ανά την υφήλιο.

Ο λαός λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυμα πως ξέρει να αναγνωρίζει, πως έχει κρίση, πως έχει λογική, πως έχει όμως και όρια.

Ας λάβουμε υπόψιν και το μέγεθος όλων όσων θα ήθελαν να παραβρεθούν, αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο.

Ας αναλύσουν εκεί στο κέντρο αποφάσεων οι εκλεκτοί - άριστοι - σωτήρες την όλη εικόνα και ας αξιολογήσουν μόνοι τους τι θέση έχουν μέσα στην κοινωνία.

Ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να έχει δεχθεί χειροκροτήματα χαράς, με μια άλλη εκτίμηση από τον λαό του.

Ψιλά γράμματα; Όχι καθόλου. Αυτός ο λαός όσο και να τον ταπεινώνουν, έχει μέσα του αυτό το σθένος που πολλοί θα ζήλευαν.

Ας αναζητήσουμε λοιπόν ηγέτες που να μπορούν να αξιολογηθούν θετικά, με αγάπη και χειροκρότημα από τον λαό τους.

Bίντεο με τις αποδοκιμασίες:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail