Ο Πλεύρης κατάλαβε ότι ανέλαβε υπουργός ως αναλώσιμος μιας χρήσης όπως τα υλικά;

Δε χρειάστηκε παρά να περάσουν λίγες ώρες από την είδηση της υπουργοποίησης του Θάνου Πλεύρη και αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου με τα όσα υποστήριζε ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. το 2010 σχετικά με τα εμβόλια για την H1N1 το 2009. Τα όσα ανέφερε τότε από τα έδρανα της Βουλής κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν ειπωθεί και στις ημέρες μας.

Του Στρατή Μαζίδη

Φυσικά το ηλεκτρονικό κοινό κατασπάραξε, γέλασε, χλεύασε αλλά δεν αναρωτήθηκε το προφανές! Δεν ήξεραν άραγε ο πρωθυπουργός ή οι συνεργάτες του τις απόψεις Πλεύρη όπως αυτές εκφράστηκαν το 2010; Αγνοούσαν πως αυτές ήταν βιντεοσκοπημένες;

Φυσικά και γνώριζαν. Με την ταχύτατη διάδοση του βίντεο πέτυχαν ο Πλεύρης να καταστεί αρνητικός πρωταγωνιστής και αντιπαθής σε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας. Συνεπώς ό,τι τυχόν αρνητικό, αντιδημοκρατικό, τρομακτικό, ολοκληρωτικό κι εξοργιστικό εφαρμοστεί, θα είναι ο Πλεύρης που θα το χρεωθεί.

Η θύελλα θα τον σαρώσει καθώς πρόκειται για τον εκτελεστικό βραχίονα. Δεν είναι πχ τυχαίο ότι ο  Βασίλης Κικίλιας έφυγε από το υπουργείο για να μη φέρουν τη δική του υπογραφεί οι αναστολές εργασίας των υγειονομικών. Ήδη άλλωστε διαβάσαμε με το "καλημέρα" την αντιφατική δήλωση του νέου υπουργού που στην πρώτη παράγραφο χαρακτηρίζει όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί ως επικίνδυνους και από την άλλη τους κλείνει το μάτι πως αν κάνουν τώρα την πρώτη δόση, τότε δε θα μπουν σε αναστολή μολονότι δε θα έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ούτε θα έχει περάσει το αναγκαίο διάστημα των 14 ημερών μετά τη β' δόση.

Ο κ. Πλεύρης ανέλαβε υπουργός ως αναλώσιμος όπως τα υλικά των νοσοκομείων [πχ γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, πεταλούδες κ.ο.κ.]. Είναι εμφανέστατο. Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι ο ίδιος δεν το έχει αντιληφθεί, εκτός αν μια ματαιόδοξη θεώρηση της ζωής υπερκερνά τα πάντα για λίγους μήνες υπουργοποίησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail