Ο συστημικός ΛΑ.Ο.Σ στην εξουσία δια χειρός Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ιδρύθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2000 από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Πολιτικά κινείτο στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Ήταν ένα κόμμα δημοκρατικό, αστικό, εκσυγχρονιστικό, υπέρμαχο της Ορθοδοξίας. 

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Επειδή ο πολιτικός βηματισμός του σιγά – σιγά ρίζωνε στην ελληνική κοινωνία, ήταν επικίνδυνος για το πολιτικό Σύστημα (κόμματα, ΜΜΕ).

Γι΄ αυτό έπρεπε να πολεμήσουν τον εθνικό του λόγο με διάφορα τσιτάτα, όπως “το κόμμα της ακροδεξιάς” και διάφορα άλλα τέτοια, για να ανησυχήσουν την ελληνική κοινωνία και να μην το ακολουθήσει.

Επίσης παράφραζαν το όνομα Λαός σε Λάος, προσδίδοντάς του απαξία. Έτσι τουλάχιστον πίστευαν.

Ωστόσο το κόμμα, πλαισιωμένο από πολλά άφθαρτα πολιτικά και καταξιωμένα κοινωνικά στελέχη, όδευε αργά αλλά σταθερά προς την κορυφή. Οι θέσεις του ΛΑΟΣ την εποχή εκείνη, σε μια κοινωνία των επιδοτήσεων από την ΕΕ, των παχυλών μισθών και των δώρων, της απόλυτης ευμάρειας, ήταν ουτοπικές για πολλούς.

Ο υπογράφων με πολλές θυσίες, μαζί με άλλους καταξιωμένους συνόρκους, οργάνωσε το κόμμα σε όλη την Ελλάδα, αφού κατείχε από τις υψηλότερες θεσμικές βαθμίδες του ΛΑΟΣ – κορυφαία η εκλογή του ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής - για να μπορέσει το κόμμα να εκλέξει τον Γιώργο Καρατζαφέρη Ευρωβουλευτή στις 13 Ιουνίου 2004 (με τις ψήφους 252.429 πολιτών και ποσοστό 4,12%).


Είδαν φως και μπήκαν Γεωργιάδης, Βορίδης και Πλεύρης…

Ωστόσο, από το 2004 μέχρι το 2007, όταν δηλαδή ο ΛΑΟΣ στις εθνικές εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου 2007 εισήλθε στη Βουλή με ποσοστό 3,80% (271.764 ψήφους), μεσολάβησαν πάρα πολλά.

Την εποχή εκείνη λοιπόν που με τις άοκνες και ανιδιοτελείς προσπάθειες κάποιων σημαντικών στελεχών του ΛΑΟΣ (Μ. Βάρδας, Π. Αποστόλου, Α. Μπαμίχας, Γ. Παπαχριστόπουλος κ.α) το κόμμα μεγάλωνε και είχε συνεχώς ανοδική πορεία, κάποιοι είδαν φως προκειμένου να υλοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και οι οποίοι δεν μπορούσαν για πολλούς και διαφόρους λόγους να ανοίξουν την πόρτα της ΝΔ.

Έτσι σε αυτό το χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Θάνος Πλεύρης και επειδή διέθεταν πακτωλό χρημάτων και επιχειρηματικών υποστηρίξεων, εξελέγησαν Βουλευτές το 2007 (3 από τους 10 του ΛΑΟΣ).

Από τότε το κόμμα συνεχώς μεταλλασσόταν σε κόμμα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, εγκαταλείποντας τις αξίες ίδρυσής του, όπως εκφράστηκαν και από το 3ο Συνέδριο του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη στις 17/18 Φεβρουαρίου 2006, παρ΄ ότι η αφεντιά μου κατ΄ εντολή του Προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη ανακοίνωνε από του βήματος του Συνεδρίου την αναθεωρημένη προς τον πατριωτισμό ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματος.


Όταν τους αποκάλυπτε ο Καρατζαφέρης…


Έκτοτε ο πόλεμος που δέχτηκα προσωπικά ήταν φοβερός, γιατί δεν απεμπολούσα τις πατριωτικές μου ιδέες και τον οποίο αδιαπραγμάτευτο σε μη εκπτώσεις πατριωτισμό είχε το ίδιο το κόμμα. Γιατί δεν συναινούσα στην προσέγγιση της γαλάζιας Παράταξης. Γιατί δεν νέρωνα το κρασί μου.

Στην πρώτη λοιπόν συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ μερικές μέρες μετά το 4ο Συνέδριο του κόμματος στις 4 Ιουλίου 2009 κι ένα μήνα μετά τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009, όπου ο ΛΑΟΣ κατέγραφε ποσοστό 7,15%, ο Πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυπτε:

«Ο κατάλογος των μελών της Κ.Ε. κατά το καταστατικό συμπληρώνεται από τους ελεύθερους επαγγελματίες. Από τον γιατρό κ. Ευσταθίου, από τον κ. Σαράντη Κόκκαλη, τον κ. Γιώργο Ευγενίδη, τον κ. Παναγιώτη Αποστόλου. Τον οποίο κάποιοι προσπάθησαν να τον παραδώσουν στην πυρά. Να ξέρουν λοιπόν, αυτοί που είναι και τους ξέρω και θα με έχουν απέναντι. Ο κ. Παναγιώτης Αποστόλου με πράξεις και ενέργειες, οι οποίες έθεσαν σε κίνδυνο πολλά από τα αγαθά που έχει εξασφαλίσει στη ζωή του, είναι συμμέτοχος του 7,2%».



Στη συνέχεια οι έγγραφες καταγγελίες μου στον Πρόεδρο Καρατζαφέρη (Νοέμβριος 2011) κατά των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, τους οποίους κατηγόρησα πως μετέρχονταν νεοταξικών και νεοφιλελεύθερων τακτικών και παραβίαζαν την πατριωτική ιδεολογία του ΛΑ.Ο.Σ, η οποία είχε θεσπιστεί από τα συνέδρια του κόμματος, προκάλεσαν τη διαγραφή μου από το κόμμα. Τούτο βέβαια συνέβη γιατί πλέον και ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε ασπασθεί τις νεοφιλελεύθερες θέσεις και απόψεις της ΝΔ.

Ωστόσο η συνέχεια με δικαίωσε, όταν οι Βορίδης Γεωργιάδης από σύνορκοι του ΛΑ.Ο.Σ, μετετράπησαν σε συναγωνιστές αυτών των μεγαλοαστών, τους οποίους κάποτε αποκήρυτταν με βδελυγμία, με την προσχώρησή τους στη ΝΔ.

Για να είναι σήμερα Υπουργοί στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και εσχάτως να γίνει Υπουργός και ο Θάνος Πλεύρης.


Επαναστάτης κατά των εμβολίων, τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τρομοκράτης σήμερα…

Όλα τα παραπάνω που αναφέρω, πως διαλύθηκε δηλαδή ο ΛΑΟΣ κι από ποιους, επιβεβαιώνονται από τα παρακάτω:

Την 1η Ιουλίου 2010 ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, στη Βουλή των Ελλήνων σε κοινοβουλευτικό έλεγχο για τα εμβόλια (περίπτωση της επιδημίας της γρίπης) έλεγε:

«Έβλεπα όλη εκείνη την εθνική προσπάθεια στην τηλεόραση, που βγαίνατε (κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου) και λέγατε, και καλά κάνατε, ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε, ώστε να φτιάξουμε το ανθρώπινο τείχος για να μην περάσει η γρίπη. Και λέω εγώ ως Βουλευτής. Δεν πρέπει να δώσω το καλό παράδειγμα; Παρ΄ ότι είχα πολλές εσωτερικές αμφιβολίες, έκανα λοιπόν το εμβόλιο. Δόξα τον Θεό, δεν έπαθα τίποτε.

Πρέπει όμως να σας πω, ότι αισθάνομαι πως σας έχουν πιάσει κάποιοι κορόιδα. Διότι είπατε, ότι εμβολιάστηκαν 360 χιλιάδες. Μάλιστα. Παραγγείλαμε 16 εκατ. εμβόλια και εμβολιάστηκαν 360 χιλιάδες.

Θυμάμαι εκείνη την εποχή που κάποιοι ειδικοί μας έλεγαν, πως για να φτιαχτεί ένα τείχος κατά της γρίπης, θα έπρεπε να εμβολιαστούν 2-3 εκατομμύρια.

Τελικά εμβολιάστηκε το 10% από αυτό το τείχος που έπρεπε να στήσουμε και τελικά καμιά γρίπη δεν υπήρξε. Εεε υπήρξε κάποια γρίπη, αλλά όχι τίποτε τρομερό. Άρα εδώ τι έγινε;

Η ερώτηση λοιπόν σκοπεί και βάσει των δημοσιευμάτων που μπορώ να σας καταθέσω εδώ, από την εφημερίδα Lemont, που είναι μια σοβαρή εφημερίδα, δεν είναι μια εφημερίδα της πλάκας, που μεταφέρει την είδηση, ότι οι γαλλικές αρχές πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι εδώ έχει πέσει ένα παγκόσμιο παραμύθι για να βγάλουν κάποιοι λεφτά. Και σας ρωτάω.

Πέραν της καταγγελίας της συμβάσεως του εμβολίου, που καλώς την κάνατε για να γλυτώσετε λεφτά, για να καταλάβει και ο κόσμος που μας παρακολουθεί από το κανάλι της Βουλής, τα εμβόλια έχουν κάποιο χρονικό όριο, δηλαδή και να τα παίρναμε μετά από μερικούς μήνες, θα ήταν άχρηστα;

Ερωτώ λοιπόν, πέραν της καταγγελίας της συμβάσεως, έχει η ελληνική κυβέρνηση σε συνέχεια άλλων κυβερνήσεων, σκεφτεί τη διερεύνηση του τι τελικώς, τι ακριβώς συνέβη με αυτόν τον τρομερό πανικό, ο οποίος πέρασε στον κόσμο και στην Ελλάδα, με την φοβία που αναπτύχτηκε, ότι αν δεν εμβολιαστούμε, θα βρεθούμε οι μισοί στα νοσοκομεία, ή ξέρω εγώ, ασθενείς στο σπίτι μας; Γιατί επαναλαμβάνω, τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Υπήρξαν κάποιοι που ασθένησαν, όπως κάθε χρόνο κάποιοι ασθενούν. Ακόμη κι αυτός ο αριθμός των θανάτων από την γρίπη, που αναφέρατε, επειδή αναγκάστηκα να το ψάξω λίγο το θέμα, είναι πολύ θεωρητικό ενδεχόμενο, αν είναι πράγματι θάνατοι από τη γρίπη. Γιατί από όλους αυτούς, είναι ζήτημα αν το 10%, μπορείς να πεις πως είναι από τη γρίπη. Όλοι οι άλλοι οι άνθρωποι, Θεός σχωρέστους, είχανε πολλαπλά προβλήματα υγείας και έφτασαν να καταλήξουν πιθανόν και λόγω της γρίπης.

Άρα εδώ υπήρξε μια τρομερή υπερβολή, και ερωτώ:

Θα ψάξουμε να βρούμε πόθεν εκινήθη αυτή η υπερβολή; Προφανώς δεν κινήθηκε η υπερβολή, μόνο στην Ελλάδα. Είναι προφανές. Εκινήθη παγκοσμίως.

Αλλά εδώ, προφανώς παίχτηκαν δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σας ερωτώ. Θα το διερευνήσετε; Γιατί θέλω κι εγώ που έκανα το εμβόλιο, να καταλάβω τι έγινε. Ευχαριστώ πολύ.».


 
Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης τρομοκρατεί και διχάζει τον ελληνικό λαό με τις εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις και απόψεις για τον Covid-19.


Ο μεταλλαγμένος Θάνος Πλεύρης…

Δείτε παρακάτω τι υπερασπιζόταν μετ΄ επιτάσεως ο νυν Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη Θάνος Πλεύρης, όταν την ίδια χρονιά (2010) μιλούσε για τα εμβόλια ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ και Τομεάρχης Υγείας του κόμματος:

«Μου δόθηκε η εντύπωση από την επιστημονική κοινότητα και από τους υπεύθυνους που υπήρχαν ενός απόλυτα πατερναλιστικού τύπου της ιατρικής. Έβλεπα επιστήμονες και αναφέρομαι στους επιστήμονες που ήταν οι κατ΄ εξοχήν υπεύθυνοι για να πείσουν τον κόσμο για τον εμβολιασμό, να προσπαθούν να τον πείσουν με ένα φοβικό συναίσθημα. Όταν έχουμε ένα καινούργιο σκεύασμα, μη δοκιμασμένο, ουσιαστικά στα όρια των πειραματικών ελέγχων, αφού δεν είχαν γίνει όλες οι κλινικές φάσεις, αποφάσισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να τεθεί στην κυκλοφορία πιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπήρχαν κάποιες προϋποθέσεις. Ε ακούγαμε, να βγαίνουν επιστήμονες και να λένε, είναι εγκληματική αμέλεια αν δεν πάτε να κάνετε το εμβόλιο, χωρίς να μπορούν να απαντήσουν, ποια θα ήταν αυτή η αναγκαιότητα. Γιατί μπορεί στο μέλλον να αντιμετωπίσουμε παρόμοια περίπτωση. Η επιστημονική κοινότητα να μην μπαίνει σε μια λογική πανικού τον κόσμο, ότι αν δεν πας να κάνεις το εμβόλιο, θα πεθάνεις, αφού δεν είμαστε στην Ιπποκράτεια λογική που ο γιατρός μπορεί να κάνει ότι θέλει για το καλό του ασθενούς. Είμαστε στην φιλελεύθερη αντίληψη, ότι ο ασθενής αποφασίζει, τι θέλει να κάνει και δεν θα πιέζεται…».

Σήμερα ο κ. Πλεύρης είναι Υπουργός Υγείας της κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη και όπως πριν από 11 χρόνια έλεγε, “μπορεί στο μέλλον να αντιμετωπίσουμε παρόμοια περίπτωση”.

Πιστεύει σήμερα ότι ο πολίτης αποφασίζει για το τι θέλει ή όχι;

Πιστεύει ακόμη στη φιλελεύθερη αντίληψη αντιμετώπισης του Covid-19;

Πιστεύει, όπως πίστευε τότε, πως η υγειονομική ομάδα και η κυβέρνηση στην οποία μετέχει μετέρχονται φοβικών συναισθημάτων προς τους πολίτες;

Πιστεύει πως ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί με ένα καινούργιο σκεύασμα, μη δοκιμασμένο, ουσιαστικά στα όρια των πειραματικών ελέγχων;

Είναι λοιπόν, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις περί της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και της ουσιαστικής απόλυσης των υγειονομικών στα νοσοκομεία μας του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ποιοι διέλυσαν τον πατριωτικό χώρο του ΛΑΟΣ, ενεργώντας ως Δούρειοι Ίπποι της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης.

Προσωπικά τους ήξερα, τώρα τους έμαθαν κι εκείνοι που τους ψήφιζαν στον ΛΑΟΣ, αλλά και οι σημερινοί ψηφοφόροι τους στη ΝΔ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail