Το πρόγραμμα εμβολιασμών που ήταν καταδικασμένο να αποτύχει

v-a-n-3-ss-a / Pixabay
Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω χρειάζονται τέρμα ανοιχτό μυαλό αλλά στηρίζονται στη μαθηματική σκέψη. Η κυβέρνηση ασκεί ασφυκτικές πιέσεις μέχρι αηδία προκειμένου να οδηγήσει τους Έλληνες στον εμβολιασμό. Ξέρουμε όλοι εδώ και πέντε μέρες τι γίνεται και πως ο λαός έκανε ακριβώς ό,τι περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος. 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Ο λαός απάντησε στις πιέσεις με ακύρωση στους εμβολιασμούς που από 105.000 ανά ημέρα έπεσαν στις 82.000 και προκάλεσε κύμα μαζικής αντίδρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντίδραση όχι μόνον από τους ανεμβολίαστους αλλά και και από τους εμβολιασμένους που σήμερα περισσότερο από ποτέ φοβούνται και νοιώθουν εξαπατημένοι. 

Η επιβολή νέων απαγορεύσεων την στιγμή που ο αριθμός των νεκρών είναι σε μονοψήφιο και όλοι είναι μεγάλης ηλικίας και με πολλά προβλήματα υγείας εγείρει υποψίες. 

Γιατί να αυτοκτονήσει πολιτικά η κυβέρνηση;;;

Κακά τα ψέματα όλα αυτά τα μέτρα εκτός από τη συνεχή μείωση των ποσοστών - που όλες οι δημοσκοπήσεις σήμερα συμφωνούν ότι αν είχαμε σήμερα εκλογές η ΝΔ δεν θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση ούτε καν μαζί με το ΚΙΝΑΛ - δείχνουν μια αυτοκαταστροφική τάση της κυβέρνησης, σαν να θέλει η ίδια να φύγει νύχτα... 

Αν κάποιος το πάει πιο μακριά θα δει ότι η παραπάνω υποψία μπορεί να είναι μέχρι και βεβαιότητα.
Πόσο πιο μακριά; 

Ένα παράδειγμα. Η χώρα μας με βάση τα σήμερα δημοσιευμένα στοιχεία από το ecdc έχει προμηθευτεί 11.200.000 δόσεις εμβολίων και έχει πραγματοποιήσει μέχρι χθες 8.641.748 δόσεις. Που σημαίνει ότι το κράτος έχει στις αποθήκες το πολύ 2.558.252 δόσεις. 

Έρχεται λοιπόν Παρασκευή και εξαγγείλει μέτρα που οδηγούν μαθηματικά σε διάλυση της οικονομίας αφού για να καταστεί κάποιος πλήρως εμβολιασμένος και να κυκλοφορεί "ελεύθερα" χρειάζονται 45 ημέρες (30 μέρες μεταξύ των δόσεων και 15 ημέρες το κενό που απαιτεί ο νόμος). 

Δλδ πατάνε κάτω 6,5 εκατομμύρια μη εμβολιασμένους ενώ γνωρίζουν δύο βασικά πράγματα:

Α) τα εμβόλια δεν επαρκούν παρά μόνον για 1,25 εκατ. πρώτες δόσεις (+1,25 ήδη εμβολιασμένων με μια δόση). 

Β) Είναι αδύνατον αν κάποιος αρχίσει σήμερα τον εμβολιασμό να λάβει το πιστοποιητικό, συνεπώς καθίσταται ένας οικονομικά ανενεργός πολίτης για τις επόμενες 45 όπου αυτές μάλιστα αποτελούν την κορύφωση της θερινής σεζόν, αφού το εισόδημα του δεν πάει στην κατανάλωση αλλά μένει στάσιμο όχι από επιλογή του αλλά λόγω του αποκλεισμού.

Γιατί λοιπόν το έκανε αυτό; 

Το προφανές για εμένα τουλάχιστον είναι ότι η κυβέρνηση πλέον θέλει να αποδράσει και όπως πάντα η δεξιά όταν θέλει να αποδράσει φροντίζει να διχάσει, μόνο και μόνον για να μπορέσει να κρατήσει κάποια εκλογικά ποσοστά που θα την διατηρήσουν στο προσκήνιο. Είναι παλιά δοκιμασμένη συνταγή την οποία εφαρμόζουν κατά γράμμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail