Αντώναρος: Ο πρωθυπουργός δεν έλεγε στη Bild ότι Ιούλιος-Αύγουστος θα θυμίζουν φυσιολογικό καλοκαίρι;

«Ο πρωθυπουργός της αναξιοπιστίας,της ανεμελιάς και της αδιαφορίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει πρόσφατα στη BILD: "Ιούλιο+ Αυγουστο τα πράγματα θα θυμίζουν πολύ ενα φυσιολογικό καλοκαίρι". Εννοούσε φυσικά τη δική του κανονικότητα. Κάθε Σαββατοκύριακο κι άλλού. Οχι θα κάτσει να σκάσει. Ζωάρα σε βάρος των...υπηκόων. Χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα» αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Η υπομονή των Ελλήνων εξαντλείται ραγδαία. Πρωθυπουργός και κυβέρνηση τα κάνουν κάθε μέρα μπάχαλο. Και οι περισσότεροι υπουργοί δεν τολμούν καν να βγουν δημόσια να υπερασπιστούν τις κυβερνητικές αποφάσεις» συνεχίζει ο κ. Αντώναρος και καταλήγει:

«"Δε θα βγάλουμε εμείς τα κάστανα από τη φωτιά για όσα αποφασίζουν και θέλουν να εφαρμόσουν με τον βούρδουλα οι ακροδεξιοί ακι τα σημιτόπαιδα στο Μαξίμου", μου είπε σήμερα το πρωί ένας βετεράνος Νεοδημοκράτης»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail