Εδώ κατέρρευσαν Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κι ΕΣΣΔ, πόσο θα αντέξει η ψευτοένωση της Γερμανίας;

cedarjet201 / pixabay
Τι θυμήθηκα φίλοι μου; Τη δήθεν κλάψα της Ευρώπης και των οικονομικών κέντρων, ότι η Μεγάλη Βρετανία θα καταστραφεί επειδή έφυγε από την Ευρώπη. Όχι μόνο δεν καταστράφηκε, όχι μόνο συνεχίζει να είναι αυτοκρατορία, με τα υπέρ και τα κατά της, αλλά για δέστε! Σήμερα όλοι κρεμόμαστε από το αν η Αγγλία θα αφήσει ελεύθερο τον πληθυσμό της να έρθει να κάνει τουρισμό, για να ζήσουν και άλλες οικονομίες της Ευρώπης. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Βλέπετε την κακιά Αγγλία, την θεωρούσε δεδομένη ότι θα κατέβει να πιει τρεις μπύρες της, και τις βότκες της στη Μεσόγειο. Όχι δεν είμαι κανένας θιασώτης της αυτοκρατορίας, αλλά καλά είναι να αποδίδουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν. Και σήμερα βλέπουμε χωρίς Αγγλία δεν υπάρχει σχεδόν τουρισμός στην Ευρώπη. 

Μια Αγγλία που ζητάει αυτό που της λείπει στη συννεφιά της. Ήλιο, θάλασσα, ζεστά και λίγο ξενοιασιά. Φυσικά και δεν έπαθε τίποτα η Αγγλία επειδή άφησε το άρμα μιας Ευρώπης που παραπαίει, πίσω από μία Γερμανία και τις τράπεζες της με ελάχιστες αντίθετες φωνές στα θέλω της καγκελαρίας. 

Υπήρξαν στιγμές και για εμάς εδώ στην Ελλάδα να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, όμως και τότε μας φόβισαν με άλλους τρόπους χρεοκοπίας, όπως μας φοβίζουν και σήμερα με διαφορετικούς τρόπους, μην αρρωστήσουμε και πεθάνουμε ,να μη μιλάμε να μην τραγουδάμε και να μην ξενυχτάμε.

Η χύτρα βράζει όμως και κάποτε θα έρθει η μέρα που δεν θα αντέξει άλλη πίεση και κάποιος θα τινάξει το Κούγκι στον αέρα.. Μία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέρρευσε, μία Σοβιετική Ένωση, ε, πόσο θα αντέξει αυτή η ψευτοενωση της Γερμανίας; Δε νομίζετε;




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail