Ζήσε την αρρώστια σου στην Ελλάδα

brenkee / Pixabay
Πρέπει να το θυμόσαστε που λέγαμε για αστείο "Αλβανός τουρίστας". Εκεί περίπου βρισκόμαστε τουριστικά πλέον. Ο Βαλκανικός τουρισμός βοηθάει την κατάσταση να επιβιώσει φτωχά-φτωχά η τουριστική περίοδος. Έλληνες Ρουμάνοι, Σέρβοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, που και που και κανένας Ρώσος για ποικιλία. Αγγλία γιοκ, Γερμανία γιοκ. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Βολευτείτε με αυτά που υπάρχουν, αν και η κατάσταση είναι χειρότερη από πέρυσι. Τα σαββατοκύριακα των Ελλήνων και τα τριήμερα δε φτάνουν δυστυχώς για να σώσουν μεροκάματα εργαζομένων και επιχειρήσεις που μένουν κλειστές ενώ είναι άγνωστο τι θα απογίνουν το επόμενο διάστημα τα χρόνια που έρχονται. 

Η Αγγλία που είναι η βάση του ελληνικού και του μεσογειακού τουρισμού, βεβαίως η αποχή της έχει να κάνει με το φόβο της αρρώστιας, όμως πολλοί κουβεντιάζουν ότι δε θέλει να χαρίσει τις λίρες της σε μία Ευρώπη που έχουν χωρίσει οι δρόμοι της, και είναι μία ευκαιρία να κρατήσει το χρήμα για πάρτη της στο εσωτερικό της βρετανικής αυτοκρατορίας.

Όσον αφορά τη γενικότερη κατάσταση, τουρισμός δε γίνεται με μάσκες καραντίνες, πρόστιμα και φόβο μη βγει ο Πορτοσάλτε να τρομάξει τα παιδάκια. Τα ξενοδοχεία δεν μπορούν να λειτουργούν σα νοσοκομεία, τα μπαρ θέλουν μουσική και χορό και όχι βουβαμάρα, ο γάμος θέλει χορό και διασκέδαση, και η νεολαία, φλερτ καμάκι χαβαλέ και ξενύχτι... 

Κάντε τι θα κάνετε, μπόλιασμα, φάρμακα και οτιδήποτε, αλλά να προχωρήσουμε, αλλιώς γκρεμίστε τα ξενοδοχεία, τα τουριστικά θέρετρα, και κάντε τα σανατόρια να βιώνουμε μία άρρωστη κοινωνία, να βλέπουμε άρρωστες ειδήσεις, και θανατηφόρα σχόλια… «Ζήσε την αρρώστια σου στην Ελλάδα...».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail