Κούρδοι αντάρτες: Οι Τούρκοι το βάζουν στα πόδια αφήνοντας πίσω τις προμήθειές τους

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε μια επίθεση εισβολής στο χωριό Κέστι στη Μετίνα, μέρος των Περιοχών Άμυνας της Μέντια, στις 14 Μαΐου, αλλά εγκατέλειψε την περιοχή αφήνοντας πίσω τις προμήθειές της χάρη στην αντάρτικη αντίσταση, αναφέρει το πρακτορείο ANF.

Οι αντάρτες εντόπισαν τους Τούρκους στρατιώτες και εξαπλώθηκαν κατά μήκος της περιοχής πραγματοποιώντας ενέργειες εναντίον των δυνάμεων εισβολής. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών που πραγματοποίησαν οι αντάρτες, σκοτώθηκαν 3 Τούρκοι στρατιώτες που εισέβαλαν.

Ένας από τους αντάρτες που συμμετείχε στη δράση περιέγραψε τις συγκρούσεις ως εξής: "Έχουμε εμπλακεί σε μάχες με τους στρατιώτες τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο εχθρός ήξερε καλά ότι αυτή η περιοχή θα γίνει ο τάφος του. Τα αναγνωριστικά αεροπλάνα του εχθρού είναι ακόμη πάνω μας, αλλά ό,τι κι αν κάνουν, δε θα είναι σε θέση να ικάμψουν την αντίστασή μας".

Όταν τελείωσαν οι συγκρούσεις, οι αντάρτες κατέγραψαν τις προμήθειες Τούρκων στρατιωτών με τις κάμερες τους. Οι εικόνες δείχνουν ότι οι εισβολείς φεύγουν, αφήνοντας τις προμήθειές τους πίσω.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail