Έμπαιναν σε διαμερίσματα κλέβοντας χρήματα και τιμαλφή - Τους τσάκωσαν πάνω στα πράσα

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-6-2021 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), έξι (6) ημεδαποί για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Λίγο πριν, είχαν μεταβεί με μισθωμένο αυτοκίνητο σε πολυκατοικία στον Πειραιά και τρεις (3) εξ' αυτών παραβίασαν κεντρική πόρτα διαμερίσματος με σκοπό την κλοπή, ενώ οι υπόλοιποι ανέμεναν στο αυτοκίνητο. Η πράξη αυτή έγινε αντιληπτή και ειδοποιήθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο τους εντόπισαν, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο οικείο Τμήμα.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και μια περίπτωση απάτης με εμπλεκόμενο 29χρονο εκ των ανωτέρω συλληφθέντων.

Στις εξιχνιασθείσες κλοπές ο 29χρονος με συνεργούς του εισήλθαν σε διαμερίσματα αφαιρώντας χρηματικά ποσά και τιμαλφή. Στη μία περίπτωση προσποιούνταν τους συντηρητές ανελκυστήρων.

Στην περίπτωση της απάτης, ο 29χρονος προσέγγισε επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο ηλικιωμένη γυναίκα, προσποιούμενος φιλικό πρόσωπο του γιου της και με την πρόφαση ότι ο γιος της δικαιούται επιστροφή χρημάτων, την έπεισε να επιβιβαστεί στο όχημα του μεταφέροντας την στην οικία της, όπου και του παρέδωσε χρηματικό ποσό και ρολόι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail