Με οδηγίες του Ερντογάν τουρκική αντιπροσωπεία στην Τρίπολη με «άγνωστη ατζέντα»

Freepen.gr - Μια τουρκική αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου επισκέφθηκε τη Λιβύη, υπό τις οδηγίες του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ερντογάν, πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, στη βελγική πρωτεύουσα, στις Βρυξέλλες.

Στην αντιπροσωπεία περιλαμβάνονται ο υπουργός Άμυνας, ο υπουργός Εσωτερικών, ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Αρχηγός της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Περιλαμβάνει επίσης μια αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου με τον Προεδρικό Εκπρόσωπο και τον Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Ιμπραήμ Καλίν και τον Αρχηγό της Προεδρικής Αρχής Πληροφοριών.

Οι αρχικές πληροφορίες έδειξαν ότι ο υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός μυστικών υπηρεσιών κατευθύνθηκαν, κατά την άφιξή τους, στην έδρα των τουρκικών δυνάμεων που σταθμεύουν δυτικά της αεροπορικής βάση Mitiga.

Η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει για μία ημέρα, κατά την οποία η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Abdul-Hamid Dbeibah, με Λιβύους ομολόγους και τον Αρχηγό του Προεδρικού Συμβουλίου, Μοχάμεντ Μένφι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail