Πανδημία: Οκτώ πρωτιές για την Ελλάδα στην Ευρώπη που δε μας τιμούν καθόλου

sweetlouise / pixabay
Χάσαμε την πρωτιά της χώρας με τα καλύτερα υγειονομικά αποτελέσματα στην ΕΕ, διατηρούμε όμως άλλες, που όμως, δεν μας τιμούν καθόλου. 

Γιάννης Μαγκριώτης

1. Είμαστε η μόνη χώρα που έχουμε 24ωρο περιορισμό στο σπίτι και για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

2. Είμαστε η μόνη χώρα που χρειάζεται sms ή βεβαίωση εργοδότη, για να βγεις από το σπίτι όλο το 24ωρο και για τον μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Είμαστε η μόνη χώρα που πρέπει να φοράμε μάσκα σε κάθε έξοδο από την πόρτα του σπιτιού μας. 

4. Είμαστε η μόνη χώρα που διατηρούμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για να μπορούν το κράτος, οι δήμοι, οι περιφέρειες και όλα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, να μην κάνουν διαγωνισμούς και να κάνουν απευθείας αναθέσεις. 

5. Είμαστε η χώρα, που σύμφωνα με το διεθνές παρατηρητήριο κατά της διαφθοράς, τα τελευταία χρόνια, είμαστε και πάλι στην τρίτη χειρότερη χώρα στην ΕΕ. 

6. Είμαστε η χώρα που σύμφωνα με το πρατήριο της ΕΕ, έχουμε την δεύτερη χειρότερη θέση στην πολυφωνία των ΜΜΕ. 

7. Είμαστε η χώρα με την μεγαλύτερη ανεργία μεταξύ των χωρών της ΕΕ. 

8. Είμαστε η χώρα με την τρίτη χειρότερη ύφεση στην ΕΕ, παρ' ότι το πρώτο τρίμηνο του 2020 δεν είχαμε κορωνοϊό και περιοριστικά μέτρα, και είχαμε στον προϋπολογισμό την πιο υψηλή ανάπτυξη. 

Καλή δύναμη, μας αρκεί, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ικανοποίηση της πλειοψηφίας του κόσμου από την κυβέρνηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail