Δυστυχώς οι προβλέψεις για τον Μπάιντεν επιβεβαιώνονται

BarBus / pixabay
Δυστυχώς, οι προβλέψεις για τον Μπάιντεν επιβεβαιώνονται. Οι σημερινές δηλώσεις του ότι «ο Πούτιν είναι ψυχρός δολοφόνος που θα πληρώσει» επειδή "αναμείχθηκε" στις αμερικανικές εκλογές δεν είναι μόνο πρωτοφανείς διπλωματικά, είναι και ιστορικά κωμικές. Ούτε στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου δεν είχαμε τέτοιες από σοβαρό ηγέτη στη Δύση ή την Ανατολή! 

Κώστας Κουτσουρέλης fb

Και μάλιστα από τον ίδιο άνθρωπο που προ ημερών έδωσε συγχωροχάρτι στους Σαουδάραβες για τον βάρβαρο φόνο του αντικαθεστωτικού Κασσόγκι στην Τουρκία, επικαλούμενος τη σημασία των σαουδαμερικανικών σχέσεων...

(Για το ευτράπελο του πράγματος, για την ίδια ακριβώς στάση απέναντι στο Ριάντ ο Τραμπ είχε διαπομπευτεί ως ανήθικος απ' όλο τον "σοβαρό" τύπο των ΗΠΑ, τον ίδιο που τώρα θεωρεί την απόφαση Μπάιντεν «κίνηση σύνεσης», διότι διασώζει «the relationship with one of America’s key Arab allies» (WP).. 

Από το ωραίο κείμενο του Matt Taibi για τη σοβιετοποίηση των ΜΜΕ στην Αμερική, αντιγράφω το τοτινό σχόλιο των ΝΥΤ: «a stark distillation of the Trump worldview: remorselessly transactional, heedless of the facts, determined to put America’s interests first, and founded on a theory of moral equivalence... Even Mr. Trump’s staunchest allies on Capitol Hill expressed revulsion.»)
Όλα δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε μ' έναν Πρόεδρο υποχείριο του βαθέος κράτους σε βαθμό πρωτοφανή, και γι' αυτό πολύ επικίνδυνο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail