Το Τουρκικό Ναυτικό παραλαμβάνει νέα drones Anka Μεγάλης Εμβέλειας για τη "Γαλάζια Πατρίδα"

Την Τετάρτη, η προεδρία των αμυντικών βιομηχανιών (SSB) ανέφερε σε δήλωση στο Twitter ότι αυτά τα αεροσκάφη θα έχουν ως αποστολή τους να εξασφαλίσουν τις θάλασσες που περιβάλλουν την Τουρκία, η οποία είναι επίσης γνωστή ως "μπλε πατρίδα".

Τον Αύγουστο του 2020, η Turkish Aerospace Industries (TAI) παρέδωσε ένα άλλο αναβαθμισμένο ANKA μεγάλης εμβέλειας εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα αναγνώρισης και ραντάρ συνθετικού ανοίγματος (SAR) στο Πολεμικό Ναυτικό. 

Το σύστημα SAR θα είναι επίσης σε θέση να εντοπίσει και να παρακολουθεί τις θέσεις των στοιχείων επιφανείας. Με τους τρόπους απεικόνισης, η νοημοσύνη μπορεί να συγκεντρωθεί σε στρατηγικούς στόχους όπως οι λιμένες και οι περιοχές βάσης. Μπορεί επίσης να ανιχνεύσει την ταχύτητα και τη θέση των κινούμενων στόχων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail