Μισθοφόροι-κατσαπλιάδες των Τούρκων σκοτώνονται μεταξύ τους στη Β. Συρία

Freepen.gr - Δύο τουρκικής υποστήριξης τρομοκρατικές ομάδες συγκρούστηκαν στη βορειοδυτική Συρία αυτό το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας νέο κύμα βίας στη Δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές από την επαρχία του Χαλεπίου, ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ Jabhat Al-Shamiya (μέτωπο Levant) και Jaysh Al-Islam (στρατός του Ισλάμ) στην περιοχή της Afrin, με αποτέλεσμα μια βαριά ανταλλαγή πυροβολισμών σε αρκετές γειτονιές.

Πληροφορίες του ΑΜΝ αναφέρουν ότι η σύγκρουση μεταξύ των δύο μεγάλων τρομοκρατικών ομάδων συνέβη για τον έλεγχο ορισμένων κτιρίων κατοικιών στην Αφρίν.

Επιπλέον, ένας ντόπιος από την Αφρίν δήλωσε στο αραβικό RT το Σάββατο: "ο λόγος για αυτές τις συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών φατριών οφείλεται στη διαφορά τους σχετικά με την κατανομή των ιδιοκτησιών των αρχικών κατοίκων της πόλης".

Πρόσθεσε: " τα μέλη της Jabhat Al-Shamiya κατάσχεσαν τα χρήματα από μια σειρά από μέλη της Jaysh Al-Islam που προέρχονται από τη Λιβύη, και μετά από αυτό, ξέσπασαν συγκρούσεις".

Οι τοπικοί Σύριοι ακτιβιστές επιβεβαίωσαν επίσης ότι δύο μέλη της Jaysh Al-Islam σκοτώθηκαν και περίπου 12 άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των επιθέσεων της Jabhat Al-Shamiya.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail