MiG-29 ξεκούφαναν με το πέρασμά τους κοντά στις πρώτες γραμμές της Λιβύης

Freepen.gr - Ένας αριθμός ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών εντοπίστηκαν πρόσφατα κοντά στις πρώτες γραμμές των δυνάμεων του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) και της κυβέρνησης της Εθνικής συμφωνίας (GNA).

Σε ένα σύντομο βίντεο που μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τέσσερα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 πετούν πάνω από την περιοχή Al-Jufra της Βόρειας Λιβύης, η οποία ήταν προηγουμένως στόχος της κυβέρνησης των δυνάμεων της Εθνικής συμφωνίας και των συμμάχων τους από τον τουρκικό στρατό. 

Η παρουσία αυτών των μαχητικών αεροσκαφών στους ουρανούς της Al-Jθfra επιβεβαιώνει περαιτέρω τις αναφορές σχετικά με τη μεταφορά ρωσικών αεριωθούμενων αεροσκαφών MiG-29 στη Λιβύη το 2020.


Αρχικά, αναφέρθηκε ότι τα αεροπλάνα MiG-29 μεταφέρθηκαν από τη Συρία, ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, παρά τους ισχυρισμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail