Στο νερό η Φ/Γ Lorraine που είχε ακουστεί ότι θα κατηφόριζε δανεική στο ναύσταθμο μαζί με την Alsace

Freepen.gr - Η φρεγάτα Lorraine, κλάσης FREMM καθελκύστηκε στα ναυπηγεία της Naval Group στο Λοριάν πενήντα τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της ναυπήγησής της. Είναι η δέκατη και τελευταία φρεγάτα FREMM που χτίστηκε από το Naval Group και η όγδοη για το γαλλικό ναυτικό.

Στην τελετή έναρξης συμμετείχαν η Γαλλίδα υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Φλόρενς Πάρλι, ο Ναύαρχος Πιέρ Βαντιέ, αρχηγός Επιτελείου του Γαλλικού Ναυτικού, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Naval Group, Πιέρ Έρικ Πομελέ, μαζί με στελέχη του ναυπηγείου.

Ο βιομηχανικός χώρος του Naval Group στο Λοριάν διαθέτει σημαντικές βιομηχανικές υποδομές που επιτρέπουν στη γαλλική ναυπηγική εταιρεία να ανταποκριθεί στις τεχνικές και τεχνολογικές προκλήσεις των ναυτικών σκαφών για τα οποία είναι υπεύθυνη, συμπεριλαμβανομένης μιας κλειστής δομής κατασκευής 15.000 m2. 

Η φρεγάτα Lorraine ήταν ένα από τα δύο πλοία για τα οποία είχε ακουστεί, όσο έπαιζε το σενάριο των Belharra, ότι θα δινόταν ως ενδιάμεση λύση στην Ελλάδα. Όμως...

Ακολουθούν εικόνες από το Naval Group.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail