Τι κρίμα να μη ζει ο Λουί ντε Φινές: Δύσκολα λες "απόδραση" αυτό που αποκαλύπτει το Βήμα

«Το Βήμα» αποκαλύπτει βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων από μια ανενόχλητη και απίστευτη απόδραση την 1η Ιουλίου 2020 ενός 33χρονου αλλοδαπού ποινικού έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης!

Όπως αναφέρει το αναλυτικό ρεπορτάζ του Βήματος, ένας 33χρονος Γεωργιανός που είχε συλληφθεί για κλοπή, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι και οι δύο αστυνομικοί που τον φρουρούσαν έκριναν σκόπιμο να ανέβουν στο αστυνομικό τμήμα για κάποιες δουλειές αφήνοντας τον Γεωργιανό χωρίς επιτήρηση.

Ωστόσο αυτός άδραξε την αναπάντεχη ευκαιρία, άνοιξε με χαρακτηριστική άνεση την πόρτα του συμβατικού, παμπάλαιου οχήματος της ΕΛΑΣ και έφυγε σαν κύριος!

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες του Βήματος εντός του οχήματος ήταν κι άλλος κρατούμενος ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στο όχημα. Κι αυτό γιατί πιθανον σε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οι Ελληνες ποινικοί-με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο – αφήνονται συνήθως ελεύθεροι μετά την δικαστική διαδικασία!!!

Τι κρίμα να μη ζει ο Λουί ντε Φινές να το ενσωματώσει σε κάποια ταινία με τους θρυλικούς χωροφύλακες.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail