Θερίζει ο κορωνοϊός την Τουρκική Βουλή - Ένας στους έξι έχει νοσήσει μέχρι σήμερα

Freepen.gr - Περίπου 100 νομοθέτες στο Τουρκικό Κοινοβούλιο έχουν βρεθεί θετικοί στον COVID-19, με έναν βουλευτή μολυσμένο περισσότερες από μία φορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων Gazete Duvar το Σάββατο.

Ένας στους έξι βουλευτές του Κοινοβουλίου, το οποίο έχει συνολικά 584 μέλη, έχει νοσήσει τον ιό από τότε που επιβεβαιώθηκε η πρώτη περίπτωση στη χώρα στις 11 Μαρτίου, ανέφερε το δημοσίευμα.

Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας, το οποίο έχει συνολικά 289 έδρες στο νομοθετικό σώμα, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 57 βουλευτές του να έχουν μολυνθεί από τον ιό μέχρι σήμερα.

Είκοσι βουλευτές του ΑΚΡ υποβάλλονται επί του παρόντος σε θεραπεία για κοροναϊό είτε σε νοσοκομείο είτε στο σπίτι.

Δεκαοκτώ από τα 138 μέλη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) στο Κοινοβούλιο έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό από τον Μάρτιο, ενώ 11 βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος των φιλοκουρδικών λαών (HDP), το οποίο έχει συνολικά 56 έδρες, έχουν βρεθεί θετικοί για το COVID-19.

Τέλος μόνο τέσσερις από τους 36 βουλευτές του Καλού Κόμματος (IYI) έχουν προσβληθεί από τον ιό, καθώς και τέσσερις από τους 48 βουλευτές του κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail