Η Κύρα Αδάμ αποκαλύπτει: τι διέταξε ο Τσαβούσογλου στον Στόλτενμπεργκ να μεταφέρει στην Αθήνα

Η αρθρογράφος και αναλύτρια του διπλωματικού ρεπορτάζ και θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, Κύρα Αδάμ, μιλώντας στον 98.4 παρέθεσε τα όσα ο Τούρκος ΥΠΕΞ ζήτησε από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ να μεταφέρει στην Αθήνα, ως πλαίσιο θεμάτων επιθυμεί να συζητήσει η Τουρκία στον 61ο γύρο των διερευνητικών επαφών με την Ελλάδα. 

Το αν θα τα μεταφέρει ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ είναι άλλο θέμα και κυρίως αν θα τα αποδεχτεί ή θα τα απορρίψει με επιχειρήματα ένα προς ένα η Αθήνα, είναι άλλο θέμα, είπε, ενώ ταυτόχρονα περιέγραψε όλο το φάσμα των ελληνικών διαχρονικά παραλείψεων, που η Τουρκία την ίδια περίοδο φρόντισε να γεμίσει συστηματικά με νέες απαιτήσεις. 

Η κυβέρνηση είπε, είναι υποχρεωμένη όλα αυτά να τα αντιμετωπίσει σήμερα και να απαντήσει πειστικά, αν και για την ώρα και αυτή δείχνει να ακολουθεί την πεπατημένη, μετάθεσης τους στο μέλλον κι ενώ συσσωρεύονται διαρκώς προβλήματα. 


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail