Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου δεν αυτοκτόνησε ακριβώς

Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου δεν αυτοκτόνησε ακριβώς. Τον αυτοκτόνησαν τα πάνελ, οι Παγώνες, οι απειλές περί ατομικής ευθύνης, η δημοσιοκαφρίλα που σταυρώνει υπεύθυνους δομών, λες και οι δομές βρίσκονται μέσα σε γυάλα και ένας ιός δεν μπορεί να βρεθεί εκεί μέσα με 40 τρόπους, με τις προμήθειες που έρχονται απ'έξω ή τους εργαζόμενους που έχουν ζωή και οικογένεια. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Για τις Παγώνες κάποιος πρέπει να φταίει απαραιτήτως που οι συμπολίτες μας κολλάνε. Είτε οι ίδιοι οι νοσούντες φταίνε γιατί δεν φοράνε μάσκα και στον ύπνο. Είτε οι άλλοι φταίνε γιατί βγαίνουν στον κόσμο και εργάζονται, κάνουν τα ψώνια τους, πάνε μια βόλτα ως φυσιολογικοί άνθρωποι και κολλάνε τον αόρατο ιό. 

Στην κατηγορία των μη σκεπτόμενων, αυτούς που θα κατέτασσα σίγουρα, είναι όλο αυτό το πλήθος που μαλώνει τον κόσμο για κάτι που δεν φταίει, ούτε μπορεί να ελέγξει. Όσο ο κόσμος κυκλοφορεί, και θα κυκλοφορεί γιατί υπάρχουν δουλειές, ο ιός θα γυρίζει.

Οι δε εξαγγελίες περί απαγόρευσης κυκλοφορίας λες και είμαστε σε καμία χούντα είναι απολύτως φαιδρές και επικίνδυνες. 

Και καλά θα κάνουν να δουν τι θα γίνει και με το ζήτημα της μάσκας, η οποία ως φαίνεται δεν απέτρεψε την αύξηση των κρουσμάτων, γιατί δε διάγουμε καθημερινώς βίο σε συνθήκες νοσοκομείου. Γιατί μην μας πουν ότι στο γηροκομείο ή στα νοσοκομεία που κολλάνε δεν φοράνε μάσκα.

Κατά τα άλλα φτάνει λίγο με τον κορονοϊό, γιατί θα πάθουμε σε λίγο νευρικό κλονισμό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail