Απρόσμενο ταξίδι-αστραπή του Τίγρη στη Ράκκα: Έρχεται νέα επίθεση του SAA;

Freepen.gr - Ο διοικητής του 25ου τμήματος ειδικών δυνάμεων αποστολής (πρώην δυνάμεις του Τίγρη), ο στρατηγός Suheil Al-Hassan, πραγματοποίησε ένα απρόσμενο ταξίδι στην επαρχία της Αλ-Ράκκα τη Δευτέρα.

Ο αξιωματικός θρύλος του SAA φέρεται να ταξίδεψε από τη δυτική Συρία, με ελικόπτερο, στην Αλ-Ράκκα, όπου συναντήθηκε με αρκετούς στρατιώτες κατά την περιοδεία σε αρκετούς στρατιωτικούς χώρους.

Η επίσκεψη της Δευτέρας σηματοδότησε την πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του εννιάχρονου Συριακού Πολέμου που ο διοικητής του Συριακού Στρατού έκανε το ταξίδι σε αυτήν την περιοχή της χώρας.

Εκτός από την επίσκεψη του στρατηγού Al-Hassan, έχουν εμφανιστεί αρκετές αναφορές για τον αραβικό στρατό της Συρίας ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα επίθεση στη Ράκκα και συγκεκριμένα πως σχεδιάζει να στοχεύσει τους τουρκόφιλους ισλαμιστές στη βόρεια ύπαιθρο της Al-Raqqa, κοντά στη συνοριακή πόλη του Tal Abyad.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail