Η Ελλάδα να αφήσει τα νερόβραστα: Δεν είμαστε η όμορφη παραλία να κάνουν διακοπές οι Γερμανοί

nabilnajem / pixabay
Η Ελλάδα να αφήσει τα νερόβραστα μηνύματα και να απαντήσει με πράξεις. Οι ενέργειες του Ερντογάν στοχεύουν εμάς, όχι την παγκόσμια κοινότητα όπως προσπαθούν να μας παραπλανήσουν και να μας κοιμίσουν οι διάφοροι. Η προσβολή είναι ευθέως στον ελληνισμο και την ιστορία μας. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Ουδείς αναφέρει την ομιλία του Ερντογάν με τις κορώνες περί κατάκτησης της Αγίας Σοφίας το 1453. Από εμάς την πήρε, όχι από την παγκόσμια κοινότητα. Δικό μας δημιούργημα είναι.Ας αφήσουμε λοιπόν τις γελοίες εξευτελιστικές δηλώσεις για την ΟΥΝΕΣΚΟ και τις παγκοσμιότητες, ας σταματήσουν οι ντόπιοι κυβερνώντες να μας προσβάλλουν και αυτοί με τον ραγιαδισμο τους κι ας περάσουν σε έργα.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να υπάρξει επισήμως διακοπή διπλωματικών σχέσεων, δεν στέκεται κανένας διάλογος στο εξής.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα με το τζαμί στο Βοτανικό.

Και είναι αυτονόητο ότι στο εξής η Ελλάδα θα ενισχύσει τον στρατό της και θα αρχίσει να αφήνει τα χαζοβιόλικα της ΕΕ, που αποδείχθηκαν καταστροφικά και μας κόλλησαν ως έθνος και ως Κράτος με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν είμαστε η ευρωπαϊκή όμορφη παραλία για να κάνουν διακοπές οι Γερμανοί και λοιποί καταστροφείς μας. Είμαστε κυρίαρχο Κράτος.

Ήρθε η ώρα να σταθούμε στα πόδια μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail