Κονβόι στρατιωτικού ανεφοδιασμού των ΗΠΑ γίνεται παρανάλωμα του πυρός στο Ιράκ

Freepen.gr - Ένοπλοι πάνω σε φορτηγάκια pickup επιτέθηκαν σε μια συνοδεία εφοδιαστικής με κατεύθυνση προς μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στο Ιράκ, αναγκάζοντάς την να σταματήσει και να βγάλει τους τοπικούς εργολάβους από τα οχήματα πριν πυρπολήσουν τα φορτηγά, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Το συμβάν συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Samawah-Diwaniya, καθώς η συνοδεία, η οποία αποτελείτο από ιρακινούς πολίτες και μετέφερε προμήθειες από τη Βασόρα σε μια από τις αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ, δέχθηκε επίθεση από άγνωστους επιτιθέμενους το Σάββατο το βράδυ.

Δεν υπήρξαν αναφορές για απώλειες στην άγρια επίθεση, αλλά τουλάχιστον τρία οχήματα καταστράφηκαν εντελώς σε μια επιδρομή που προφανώς διήρκεσε λιγότερο από 10 λεπτά.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία φέρεται να έχουν συλλάβει το αποτέλεσμα της επίθεσης, έδειξαν έντονες φλόγες να λαμπαδιάζουν τα φορτηγά.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail