Εσύ ξέρεις τι να κάνεις: ό,τι σου πει το κόμμα σου


Ένας είναι ο φεουδαρχικός εθνικοσοσιαλισμός του Στάλιν, του Μουσολίνι και του Χίτλερ. Από τον τιμαριωτισμό της Ασίας προέρχεται.

Του Νίκου Γεωργαντζά

Η αποστασία του κόσμου της αρχαίας Ελλάδος από τον τιμαριωτισμό της Ασίας οδήγησε στον λαμπρό πολιτισμό της κλασικής Ελλάδος. Μέχρι το έτος 322 ΠΚΕ (προ κοινής εποχής), όταν με δόλο ο τιμαριωτισμός της Ασίας δολοφόνησε τον κλασικό πολιτισμό και επέβαλε τον φεουδαρχικό εθνικοσοσιαλισμό στην Ευρώπη, ξεκινώντας με την συνθήκη του Λαμιακού πολέμου.

Μετά την επανάσταση του 1789 στο Παρίσι, ο φεουδαρχικός εθνικοσοσιαλισμός έγινε η αριστερά και η δεξιά. Από το έτος δε 1832, το προτεκτοράτο Greece έγινε το εθνικοσοσιαλιστικό φέουδο της Αγγλίας, Γαλλίας, Ρωσίας και Τουρκίας. Την εποπτεία του έχει η Γερμανία, ώστε όλα του τα κόμματα, από το ΚΚΕ μέχρι και την ΧΑ, του ακραίου κέντρου του φεουδαρχικού εθνικοσοσιαλισμού να είναι.

Όλα δε τα περί αναδιανομής δήθεν του πλούτου, από τις δύο τετραλογίες των ηθικών του Δημοκρίτου προέρχονται. Διότι ο φεουδαρχικός εθνικοσοσιαλισμός της Ευρώπης, γρι δεν σκαμπάζει από τα δεοντολογικά, ηθικά και πολιτειακά (civic) ιδανικά του πολιτισμού τη κλασικής Ελλάδος.

Εσύ ξέρεις τι να κάνεις, αφού σου λέει τι ακριβώς να κάνεις το ακραίο κεντρώο κόμμα σου. Το ιψενικό τρίγωνο με τον Αλέξη, τον Κυριάκο και τη Φώφη θα εκλέξεις μονοκούκι, ώστε θεοκρατικά να μας εξουσιάζει, και να φιλάς τα χέρια τους, τάχα βολεμένε σκλάβε του εθνικοσοσιαλιστικού φέουδου Greece.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail