Τα κορίτσια που πολεμάνε την Τουρκία δηλώνουν ξεκάθαρα: Η αντίστασή μας θα νικήσει!

Freepen.gr - Οι αντάρτισσες του YJA Star, Arin Hilvan και Ruken Serhat συμμετέχουν στην Επαναστατική Επιχείρηση στο Heftanîn. "Οι αντάρτες θα κερδίσουν με την αντίστασή τους", δήλωσε η Serhat, η οποία αγωνίζεται στο Χαντούρ Χιλ, αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο ANF.

Η αντάρτισσα του YJA Star, Arin Hilvan σημειώνει πως η Επαναστατική Επιχείρηση Heftanîn ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε αυτήν την περιοχή τόσο έντονα. Ωστόσο, αντιμετώπισαν επίσης μεγάλη αντίσταση. Το τουρκικό κράτος δεν ήξερε ότι οι αντάρτες θα ανταπέδιδαν με ένα νέο στυλ και τακτική και σοκαρίστηκαν όταν ανταποκριθήκαμε.

Οι αντάρτες, που ανανεώνουν την τακτική τους, κινούνται διαρκώς και στοχεύουν τις εχθρικές δυνάμεις μπαίνοντας στις περιοχές που αποφασίζουν και τους χτυπούν όπως θέλουν. Όταν ο εχθρός μπήκε στο Xantur, χτυπήθηκε όταν προσπαθούσε να κατεβάσει στρατιώτες και έπρεπε να υποχωρήσει. Περισσότεροι από δέκα στρατιώτες πεθαίνουν κάθε μέρα σε συγκρούσεις. Όταν ελέγξαμε τα πτώματα, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχαν μόνο Τούρκοι στρατιώτες, αλλά και φύλακες χωριών και μισθοφόροι του ISIS.

Ο τουρκικός στρατός δε θα είναι σε θέση να έρθει και να εγκατασταθεί σε μια περιοχή όπως έκανε πριν. Το τέλος αυτής της εισβολής είναι η ήττα. Θα νικηθούν. Είναι καταδικασμένοι να νικηθούν. Το έπος της αντίστασης γράφτηκε στο Xantur και οι σύντροφοί μας αντιστάθηκαν μέρα και νύχτα.

Η Ruken Serhat δηλώνει πως το Heftanîn θα είναι ο τάφος του τουρκικού στρατού.

Αυτός ο στρατός εισβολής απειλεί τον λαό του Νότιου Κουρδιστάν. Απειλεί όχι μόνο τις ανταρτικές περιοχές, αλλά και τον χώρο διαβίωσης των ανθρώπων. Έρχονται να καταλάβουν όλο το Νότιο Κουρδιστάν. Θα σταματήσουμε με το λαό αυτήν την επιχείρηση κατοχής. Οι άνθρωποι του Şeledizê και του Sulaymaniyah έδειξαν την αντίδρασή τους οργανώνοντας πολλές δράσεις. Οι αντάρτες ηγούνται του λαού του Νότιου Κουρδιστάν και παίρνουν τη δύναμή τους από τους λαούς τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail