Η Ρωσία παρέδωσε τη δεύτερη παρτίδα εκσυγχρονισμένων MiG-29 στη Συρία!

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός το Σάββατο παρέλαβε τη δεύτερη παρτίδα σύγχρονων και προηγμένων μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 σε σχετική τελετή στη βάση Hmeimim στα Λατάκια, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

«Στο πλαίσιο της στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Συρίας, η ρωσική πλευρά παρέδωσε τη δεύτερη παρτίδα προηγμένων και εκσυγχρονισμένων μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 στη Συρία, κατά τη διάρκεια τελετής στην αεροπορική βάση Hmeimim», δήλωσε στρατιωτική πηγή.

Σύμφωνα με την πηγή, τα παραληφθέντα μαχητικά είναι πιο αποτελεσματικά από την προηγούμενη γενιά τους και απογειώθηκαν από τη βάση Hemeimim προς τις διάφορες συριακές αεροπορικές βάσεις.

«Από την 1η Ιουνίου 2020, οι Σύριοι πιλότοι θα αρχίσουν να πραγματοποιούν αποστολές με αυτά τα αεροσκάφη στον συριακό εναέριο χώρο», κατέληξε η πηγή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail