Τα δημοσκοπικά ρετιρέ θα καταρρεύσουν με απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις

Couleur / pixabay
Λόγια και πράξεις θάρρους και φρόνησης για την μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται ο άνθρωπος. Με μια σχετική βραδύτητα, μετά από ένα δίμηνο φόβου και περιοριστικών μέτρων, αρχίζει ο κόσμος να επανακτά στοιχεία της καθημερινότητάς του.


Τώρα οι αρμόδιοι προσπαθούν να ενισχύσουν την ψυχολογία του κόσμου για την λειτουργία της οικονομίας και κυρίως του λιανικού εμπορίου, της εστίασης και του τουρισμού, βασικών τομέων του στρεβλού παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας.

Ξέρουν πως η νέα οικονομική κρίση, λόγω του κορονοιού, θα είναι πολύ δύσκολα αντιστρεπτή και ο κόσμος γρήγορα θα εκδηλώσει την δυσφορία του και τα δημοσκοπικά ρετιρέ θα καταρρεύσουν, με απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις.

Ο φόβος του θανάτου, που με μεγάλες δόσεις υπερβολής έσπειρε το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση για να πειθαρχήσει τον κόσμο, τώρα γίνεται δικός της φόβος για το δικό της μέλλον.

Οι εκλογές, στο κατώφλι του Φθινοπώρου, φαντάζουν για την κυβέρνηση μια λύση επιβίωσης, δεν φαίνεται όμως να ενδιαφέρουν τον κόσμο της παραγωγής και της εργασίας, γιατί καταλαβαίνουν ότι δεν τους αφορούν.

Οι πολίτες δεν χρειάζονται λόγια αισιοδοξίας που δεν ξέρουν τι να την κάνουν μέσα στην απελπισία του, αλλά λόγια και επιλογές θάρρους και φρόνησης για να δράσουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail