Η επιτροπή θεωρεί σημαντικό για τα 200 χρόνια από το 1821 να αναδείξει...τι έκανε ο Καραϊσκάκης στο κρεβάτι του

«Ελλάδα 2021» - Χυδαίο άρθρο με την ερωτική ζωή του Καραϊσκάκη! Η πρώτη φορά είναι ατύχημα, η δεύτερη φορά είναι ατόπημα, αλλά η τρίτη φορά είναι κατά συρροή δυσφημιστικό έγκλημα. Δράστης ο γνωστός νεοφιλελεύθερος σαλιαμάγκουρας Καθηγητής Αρ. Χατζής, που πρόσφατα είχε συκοφαντήσει και τον Καποδίστρια. Τώρα ο ασήμαντος αυτός ανθρωπάκος αποφάσισε να λερώσει με τις βρωμιές του έναν από τους ενδοξότερους Ήρωες του 1821. Του προσάπτει ότι...υπήρξε Άντρας! Ακόμα και η αδιαντροπιά κοκκινίζει με την ξετσιπωσιά του κ. Χατζή.


Η επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου «Ελλάδα 2021» πέφτει σε αλλεπάλληλα φάουλ, καθώς ο σκοπός της είναι να αποδομήσει το 1821 και τους Ήρωες του. Φυσικά, ο κύριος υπεύθυνος για αυτή την επιτροπή φαρσοκωμωδία, που ο λαός δεν αναγνωρίζει, αλλά την απορρίπτει, δεν είναι ούτε η Αγγελοπούλου, ούτε ο προκλητικός εθνομηδενιστής Καθηγητής. Υπεύθυνος είναι ο ιθύνων νους Κυρ. Μητσοτάκης που θα εισπράξει την λαϊκή δυσαρέσκεια.

Μετά τον «δικτάτορα Καποδίστρια», η επιτροπή θεώρησε σωστό να αναδείξει την ερωτική ζωή(!) του Καραϊσκάκη, παρουσιάζοντάς τον μάλιστα και ως «τύραννο» και σeξιστή απέναντι στις γυναίκες, σε ένα χυδαίο άρθρο που θύμισε κουτσομπολίστικο περιοδικό χαμηλής κυκλοφορίας.
Δηλαδή η επιτροπή θεωρεί σημαντικό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση να αναδείξει.... τι έκανε ο Καραϊσκάκης στο κρεβάτι του, και μάλιστα με αρνητική χροιά;

Το άρθρο αφιερωμένο στον Έλληνα επαναστάτη με τίτλο «Ο Έρωτας του Καραϊσκάκη», - σύμφωνα με δημοσιεύματα - υπέγραφε ο καθηγητής Αριστείδης Χατζής, ο ίδιος που έγραψε και για τον «δικτάτορα Καποδίστρια». Μετά τις μαζικές αντιδράσεις για το χυδαίο και άσχετο περιεχόμενο, η επιτροπή απέσυρε «άρον-άρον» το άρθρο κι έκανε λόγο για «αλλόκοτη υπόθεση»...

Ο διευθυντής του Μουσείου της Πόλης των Αθηνών, διδάκτωρ Ιστορίας Στέφανος Καβαλλιεράκης χαρακτήρισε το άρθρο ως «γονατογράφημα» επισημαίνοντας ότι ο ήρωας Γεώργιος Καραϊσκάκης παρουσιάζεται ως ο επιβήτορας του 21, και σχολιάζοντας ότι «απλά ο πάτος συχνά δεν υπάρχει».
Σε άλλο σχόλιό του ο κ. Καβαλλιεράκης επισημαίνει ότι όσα αναφέρει ο Αριστείδης Χατζής «δεν είναι ιστορία, είναι κακογραμμένο κουτσομπολιό. Δεν έχει καν κοινωνικές προεκτάσεις ή να μας βοηθήσει στην εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων. Δεν είναι θέμα εξιδανίκευσης ή όχι, είναι θέμα κλονοποιησης της περιόδου ειδικά με αυτό το αστείο ύφος γραφής».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail