Τις εικόνες που ανέβασε ο Πέτσας ενώ κουρευόταν, τις είδε καλά;

Διάβασα σε ηλεκτρονικά μέσα την..."είδηση" ότι ο Πέτσας κουρεύτηκε ή για να το θέσω σωστά πως κουρεύτηκε για να το ανεβάσει στο instagram μαζί με το σχόλιο "Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις". 

Του Στρατή Μαζίδη

Καταρχήν το να κουρεύεις τα μαλλιά σου κοντά, δεν απαιτεί έκτακτη λύση. Μόνο μια μηχανή, ένα καλώδιο, πρίζα και καθρέπτη. Το κάνει πολύς κόσμος που καλείται καθημερινά να βρει τρόπους να εξοικονομήσει χρήματα για να τα έχει διαθέσιμα για άλλες ανάγκες.

Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να το δημοσιοποιήσει και τα ΜΜΕ να το κάνουν είδηση. Αλλά για δύο λεπτά. Τι βλέπει κανείς εδώ; Διόνυσος, γκαζόν, βεράντες, δένδρα, κήπους! Θα πρέπει λοιπόν να ξανασκεφτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μήπως με την ανάρτησή του προκαλεί. Όχι γιατί έκανε κάτι κακό, αλλά γιατί δεν μπορεί να λέει συχνά-πυκνά κι αυτός στους Ελληνες να μείνουν μέσα...προειδοποιώντας με χειρότερα μέτρα γιατί πήγαν πχ να περπατήσουν στο βουνό.

Πολύ απλά ο κ. Πέτσας δε βιώνει τα προβλήματα αυτών στους οποίους απευθύνεται. Δε μένει πχ σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι ή σε ημι-υπόγειο της Κυψέλης που για να δει ουρανό πρέπει να πέσει ανάσκελα στο κράσπεδο. Πάντως το σκηνικό είναι μια χαρά για το Πάσχα και ψησταριά ή σούβλα μιας και σχολίασε πρόσφατα, με ή χωρίς καραντίνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail