Προπηλακισμό βουλευτή στο Ελ. Βενιζέλος καταγγέλλει η Ελληνική Λύση κι αξιώνει ξήλωμα του υπεύθυνου

«Με έκπληξη παρατηρήσαμε, να αποσιωπάται από τα ΜΜΕ, σαν να μην έγινε απολύτως τίποτα, ο προπηλακισμός βουλευτή, του ελληνικού κοινοβουλίου, από ακραιοσταλινοφασιστικά στοιχεία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση δίχως να διευκρινίζει περισσότερο για το γεγονός.

Η ανακοίνωση μιλά για «προκλητικό γεγονός που εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς» και συνεχίζει λέγοντας ότι «γι αυτή την επίθεση, εναντίον βουλευτή, δεν έβγαλαν ανακοινώσεις καταδίκης , ούτε καν αναφέρθηκαν τα κόμματα, ακολουθώντας την τακτική της αποσιώπησης. Ούτε καν υπήρξε ανακοίνωση του αεροδρομίου, ο υπεύθυνος του οποίου, θα έπρεπε να έχει "ξηλωθεί"».

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:

Για εμάς η βία από όπου και αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα, είτε από την αριστερά, είτε από τη δεξιά ,είτε από το κέντρο. Η βία είναι βία! Δεν υπάρχει καλή και κακή βία!
Οι επιθέσεις και οι προπηλακισμοί, τέτοιων στοιχείων, της μιας η της άλλης πλευράς, είτε γίνονται κατά πολιτικών, είτε κατά πολιτών, πρέπει να καταδικάζονται άμεσα από όλους μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail