Ο Παύλος Πολάκης ζητά να πάει εθελοντικά σε ΜΕΘ

Ο Παύλος Πολάκης με επιστολή του δηλώνει τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση.

O τ. αναπληρωτής υπουργός Υγείας προέταξε την ειδικότητά του ως χειρουργός - εντατικολόγος και δηλώνει διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, βοηθώντας με κάποιες βάρδιες την εβδομάδα, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορονοϊού.

Η επιστολή του Παύλου Πολάκη:

"Κυρία Κοτανιδου, Κυρία Θεοδωρακόπουλου

Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.

Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλής και κομματικών διαδικασιών, δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι).

Εν αναμονή απαντήσεως

Πολακης Παύλος
Χειρουργός εντατικολόγος
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail